Eşini 'Bakımsızsın' Diyerek Öldürdü!

İzmir'in Ödemiş ilçesinde eşi Filiz Tekin'i, ‘bakımsız olduğu’ sebebiyle döverek yaşamını yitirmesine sebep olduğu öne sürülen İbrahim Tekin ile ilgili 'Kasten yaralama sonucunda 'can kaybına sebebiyet verme' ve 'eşe karşı eziyet' suçlarından 15 ile 24 seneye kadar hapis istemiyle dava açıldı.

11.09.2020-11:28 - (Son Güncelleme: 11.09.2020-11:13) Eşini 'Bakımsızsın' Diyerek Öldürdü!

İzmir Ödemiş'in Çaylı Mahallesi'nde 6 Aralık 2019'da, alkollü bir şekilde eve geldiği iddia edilen İbrahim Tekin, 18 senelik eşi Filiz Tekin'i  (38) 'Seni artık beğenmiyorum. Neden bakımlı değilsin?' dedi ve dövmeye başladı.

KAFASINI DUVARA VURA VURA ÖLDÜRDÜ

İbrahim Tekin'in kafasını defalarca duvara vurduğu eşi Filiz Tekin bayıldı. İbrahim Tekin, eşini hastaneye götürmektense evin bir odasına yatırmayı tercih etti. Çocuklarına da teyzeleriyle görüşmesine engel oldu.

Çiftin çocuğu Osman, bir arkadaşının telefonundan teyzesini arayarak olanları anlattı. Yeğenin telefonunu üzerine eve giden üç kız kardeş, 112'yi arayarak kardeşleri Filiz Tekin'i Ödemiş Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Tekin, hastanedeki müdahalesinin ardından, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Kafa travması geçirdiği tespit edilen Filiz Tekin'e, yapılan incelemelerde darp sebebiyle menenjit geçirdiği, omuriliğinde de üç santimetre kırık olduğu tespit edildi. Tekin, doktorların bütün uğraşlarına rağmen kurtarılamadı.

Hadisenin ardından yakalanan İbrahim Tekin, tutuklandı.

İDDİANAME HAZIRLANDI

İbrahim Tekin ile ilgili düzenlenen iddianamede, Filiz Tekin'in bedeninde ekimozlar olduğu, fakat Adli Tıp raporuna bakıldığında kesin ölüm nedeninin beyin zarları ile dokusu enfeksiyonu (menenjit) olduğu aktarıldı.

İbrahim Tekin, savunmasında karısına şiddet uygulamadığını öne sürdü.

İddianamede, İbrahim Tekin'in karısına şiddet uyguladığı doğrultusundaki şahit beyanlarında çelişkiler olduğu ifade edilerek, zanlı İbrahim Tekin ile alakalı, 'üzerine atılı suçların oluşup oluşmadığının takdir yetkisinin mahkemece değerlendirilmesi gerektiği' belirtildi.

Hakime sunulan iddianame neticesinde Ödemiş ikinci Ağır Ceza Mahkemesi'nde İbrahim Tekin ile ilgili 'kasten yaralama neticesinde ölümüne sebebiyet verme' ve 'eşe karşı eziyet' kabahatlerinden 15 ila 24 seneye kadar hapis istemiyle dava açıldı.

SERBEST BIRAKILDIĞI İDDİA EDİLDİ

Eşi Filiz Tekin’i kafasını duvarlara vura vura öldüren İbrahim Tekin dokuz ay hapis yattıktan sonra savcının itirazına rağmen serbest bırakıldığı iddia edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal