Esenyurt'taki Minibüs Şoförü Polisi Suçladı: Sayı Saymayı Bilmiyorsunuz

İstanbul'daki coronavirüs denetimleri devam ederken, Esenyurt'ta manzara değişmiyor. Minibüsleri ağzına kadar dolduran şoförler ise yaptıkları savunmalarla 'insanlıktan' ne kadar uzak olduklarını her seferinde gözler önüne seriyor.

29.06.2020-13:18 - (Son Güncelleme: 29.06.2020-13:30) Esenyurt'taki Minibüs Şoförü Polisi Suçladı: Sayı Saymayı Bilmiyorsunuz

Türkiye'nin birçok yerinde coronavirüs önlemleri devam ederken, alınan tedbirler özellikle Esenyurt'ta görev alan birçok minibüs şoförü tarafından uygulanmamaya devam ediliyor. Ekipler bu sabah ilçe genelinde toplu taşıma araçlarına yönelik olarak denetim başlattı.  Esenyurt Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde önü kesilerek durdurulan iki minibüs ve iki midibüsten fazla yolcu çıktı.

Polislerin durdurduğu bir minibüsten 14 yerine 37 yolcu çıktı. Ekipler bunun yasak olduğunu belirtirken, minibüs şoför E.Ö., "Fazla yolcu almadım, zorla bindiler. Siz sayı saymayı bilmiyorsunuz. Araçta 37 değil 24 kişi var." ifadeleri kendisini savundu.

İETT'ye bağlı Halk Otobüsü olarak hizmet veren 2 midibüste ise 22 yerine 43 ve 46 kişi çıktı.  Sürücüler başka bir minibüsün arıza yaptığını ve yolcuların mağdur olmaması için aldıklarını söyledi.

Yolcular ise paraları iade edilmediği için durumdan şikayetçi oldu. Sürücüler, para iadesi isteyen yolculara  "Sizin yüzünüzden 3 bin TL ceza verdim size bir de para mı vereceğim" diyerek tepki gösterirken, bir yolcu kendisinden fazla ücret alındığını ancak sürücünün bunu iade etmediğini söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal