Esenyurt'ta Rezidanstaki Korkunç Ölümün Ardından Cinayet Çıktı!

İstanbul Esenyurt'taki bir rezidansın onuncu katından düşen Türkmenistanlı 25 yaşında olan Kurban Makyarov'un intihar ettiği sanılan ölümünden cinayet çıktı. Makyarov'un, kız arkadaşı Dilmira Alimuradova ile arkadaşı Soyave Admina'nın pencereden itilerek öldürüldüğü tespit edildi.

20.10.2020-11:59 - (Son Güncelleme: 20.10.2020-11:57) Esenyurt'ta Rezidanstaki Korkunç Ölümün Ardından Cinayet Çıktı!

İstanbul'un Esenyurt ilçesindeki bir rezidansın onuncu katından düşerek hayatını kaybeden Türkmenistanlı 25 yaşında olan Kurban Makyarov'un, sevgilisi Dilmira Alimuradova (24) ile arkadaşı Soyave Admina (26) tarafından pencereden itilip yaşamına son verildiği ortaya çıktı.

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki rezidansın onuncu katındaki camdan bir adamın düştüğü, intihar etme ihtimali ihbarı üzerine sevk edilen Esenyurt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği görevlileri, yüksekten tek katlı marketin üstüne düşen Kurban Makyarov'un hayatını kaybettiğini tespit etti. Emniyet güçleri yaptıkları araştırma sonucunda, rezidanstaki dairelinin bir günlüğüne Dilmira Alimuradova ve Soyave Admina aracılığıyla kiralandığını tespit etti.

ÇELİŞKİLİ İFADELERİN ARDINDAN GÖZALTI

İfadeleri alınan iki kadın, Kurban Makyarov ile beraber alkol kullandıklarını, erkek arkadaşlarının alkolün etkisiyle pencereyi açarak kendisini boşluğa bıraktığını iddia etti. Emniyet güçleri kadınların çelişkili ifadeler verdiğini göz önüne bulundurarak rezidansta yaptığı araştırma sonucunda kadınların kaldığı yerde biber gazı, koli bandı, plastik kelepçe, makas bulunca Dilmira Alimuradova ile arkadaşı Soyave Admina yakalandı.



CİNAYETİ ARKADAŞI İLE YAPMIŞ

Birer birer ifadelerine başvurulan kadınların hadiseyle alakalı çeşitli ve çelişkili bilgiler verdiği ortaya çıktı.

Sorgu yapılan kadınlar, kısa zaman sonra Kurban Makyarov'u pencereden itip öldürdüklerini söyledi.

İfadelere göre, Dilmira Alimuradova sevgilisi Kurban Makyarov'un aleyhinde farklı söylentiler yaymasına tepki vererek, arkadaşı Soyave Admina ile beraber planladığı cinayeti gerçekleştirdi. Erkek arkadaşı ile alkol kullandıktan sonra biber gazı sıkarak ellerini plastik kelepçeyle bağlamaya çalışırken çıkan arbede sonucunda Dilmira Alimuradova ve arkadaşı onu iterek onuncu kattan aşağıya iterek hayatını kaybetmesine sebep oldu.

Emniyetteki işlemlerinin akabinden adliyeye gönderilen 2 kadın, cinayet suçundan tutuklanarak hapishaneye gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal