Esenyurt'ta Polise Silahlı Saldırı

İstanbul Esenyurt'ta polisin dur ihtarına uymayan şahıslar bu ihtara silahla cevap verdi. Olayda yaralanan olmazken şahıslar olay yerinden kaçtı.

31.07.2018-15:10 - (Son Güncelleme: 31.07.2018-14:57) Esenyurt'ta Polise Silahlı Saldırı

Esenyurt'ta polis birimleri şüpheli gördükleri bir otomobili durdurmak istedi. 'Dur' ihtarına silahla cevap veren şahıslar olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

POLİSİN DUR İHTARINA UYMAYIP KAÇTILAR

Esenyurt, Ardıçlı Mahallesi, 787. Sokak üstünde cereyan eden olay söylenene göre şu şekilde meydana geldi. Saat 13.00 sularında devriye vazifesini yerine getiren sivil polis birimleri şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istedi. Birimlerin 'dur' ihtarı yapması ardından sürücü durmayarak kaçmayı sürdürdü.

POLİS ARACINA ATEŞ EDİP KAYIPLARA KARIŞTILAR

Bu kaçış esnasında otomobilden polis aracına ateş açıldı. Şüphelilerin silahından gelen kurşunlar polis otosunun camına denk geldi. Şans eseri olayda yaralanan olmazken, şüpheliler olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Silah seslerinin gelmesi ardından olay yerine çok sayıda resmi ve sivil polis gönderildi. Olay yerine giden polisler etrafta geniş güvenlik tedbirleri aldı. İsabet alan otomobilin etrafında inceleme gerçekleştiren polisler şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal