Esenyurt'ta Özel Güvenlik Görevlisi Terör Estirdi

Esenyurt’ta bulunan bir alışveriş merkezi (AVM) otoparkında yaşanan kazada motosikletli genç ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayı görüntülemek isteyen bir muhabir ise özel güvenlik görelisinin saldırısına maruz kaldı.

21.09.2019-12:18 - (Son Güncelleme: 21.09.2019-12:13)

Olay, Deniz Gezmiş Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinin (AVM) otoparkında yaşandı. Kimlik bilgilerine henüz ulaşılamayan bir genç AVM otoparkında başka bir araç ile karıştığı kaza sonrasında ağır yaralandı. Yaralanan genç için çevredeki vatandaşlar 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada olay yerine kazayı haberleştirmek için giden İhlas Haber Ajanı (İHA) muhabirinin üzerine özel güvenlik görevlileri yürüdü.

MUHABİRE TACİZ

Yaralanan gencin otoparktan çıkarılıp ambulansa sevk edilişini kaydeden İHA muhabirinin üzerine yürüyen güvenlik görevlileri tehditler savurmaya başladı.

İHA Muhabirinin cadde üzerinin ‘kamusal alan' olduğunu hatırlatmasına karşın özel güvenlik görevlilerinin şefi olduğu belirtilen bir şahıs, “Kameranı kırarım burada bu kadar kişiyiz” diyerek kameranın objektifini eliyle kapatıp tehditler savurdu.

Ağır yaralanan gencin hayati tehlikesi olduğu ve hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.
 
Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
 
 
 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal