Esenyurt'ta Dehşet Dakikaları

Esenyurt'ta bir erkek, kız arkadaşı olduğu öne sürülen kadını sokak ortasında vurdu. Kadına hakaretler savurarak öldürmekle tehdit eden kişi, polisi çağırıp başında durdu. Bu esnada çaresiz kadın ise "Şikayetçi olmayacağım, lütfen git" diye yalvardı.

10.02.2020-11:08 - (Son Güncelleme: 10.02.2020-11:05) Esenyurt'ta Dehşet Dakikaları

Dehşete düşüren hadise, Esenyurt Esenkent Mahallesi 725 Sokak'ta meydana geldi. İddiada, bir kişi sevgilisi olduğu öne sürülen kadının eve gelmesini bekledi. Sabaha karşı eve gelen kadını sokak ortasında bacaklarından vuran şüpheli, başında bekleyerek hakaretler etti. Polise haber veren şüpheli, dakikalarca sokakta bekledi. Bu esnada kadını öldürmekte tehdit eden şüpheli, "Sonra kadın cinayetleri niye oluyor diyorsunuz. Bir kere erkeğe sormuyorlar ki niye öldürdü bu adam" diye bağırdı. Yaralı halde kaldırımda oturan çaresiz kadın ise "Volkan ne olur git polis geliyor, söz şikayetçi olmayacağım" şeklinde yalvardı.

Zanlı bir müddet sonra ambulansın gelmesiyle vaka yerinden kaçtı. Meltem Ç. adındaki yaralı kadın ise sağlık personellerinin müdahalesinin akabinde hastaneye kaldırıldı. Polis kaçan şüpheliyi yakalamak için harekete geçtiği çalışma devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal