Esenyurt'ta Art Arta Yaşanan Kundaklamaların Sorumlusu Yakalandı

İstanbul’un Esenyurt ilçesi Atatürk Mahallesi'nde meydana gelen yangında anneanne ve bir torununu yanarak can vermişti. 3 kişinin de yaralandığı olayın kundaklama olduğu belirlendi. Kamera kayıtlarına göre olayın sorumlusu Ahmet T. yakalandı.

30.07.2020-17:06 - (Son Güncelleme: 30.07.2020-16:52) Esenyurt'ta Art Arta Yaşanan Kundaklamaların Sorumlusu Yakalandı

28 Temmuz günü sabah saatlerinde İstanbul’un Esenyurt ilçesi Atatürk Mahallesi'nde bir binada yangın meydana gelmişti. Bir anneanne ve torunun yanarak öldüğü olayın kundaklama olduğu belirlendi.
Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili düzenlenen soruşturmada, güvenlik kamera görüntüleri incelendi ve olayın kundaklama sonucu meydana geldiği belirlendi.

Bunun üzerine görüntülerdeki kişinin daha evvel benzer suçlar işleyen Ahmet T. (38) olduğu anlaşıldı.

BAHÇELİEVLER'DE YAKALANDI
Polisin başlattığı baskın sonucu şüpheli Ahmet T. Bahçelievler'de ele geçirildi. Cinayet Büro Amirliğine sevk edilen Ahmet T.'nin 2019'da Sultangazi'de ''Yangın Çıkarma'' nedeniyle 3 kez gözaltına alındığı tespit edildi.

BİRÇOK YANGIN ÇIKARTMIŞ
Kundaklama suçunu itiraf eden söz konusu şüpheli, ayrıca 26 Temmuz ve 27 Temmuz tarihlerinde Esenyurt ilçesinde meydana gelen 4 ayrı kundaklama olayının sorumlusu olduğunu da söyledi

Şüpheliyle ilgili soruşturmanın Cinayet Büro Amirliğinde devam ettiği şüphelinin bugün adliyeye gönderilmesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal