Esenyurt'ta Afganlar Arasında Kavga Çıktı! 2 Kişi Öldü 1 Kişi Yaralandı

Esenyurt'ta Afganistan asıllı iki grup arasında kavga çıktı. Bıçakların da kullanıldığı kavgada 2 kişi ölürken 1 kişi de yaralandı.

02.05.2019-09:29 - (Son Güncelleme: 02.05.2019-09:24)

Esenyurt'ta içlerinde daha önceden husumet olduğu bildirilen Afgan asıllı iki grup birbirine girdi. Bıçaklı kavgada 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Olay, Mehterçeşme Mahallesi'nde yer alan binadaki dairede oldu. Alınan bilgiye göre, Afganistanlı 7-8 kişilik grup, kız meselesinden aralarında daha önce husumet olan ve vatandaşları olan kişilerin evini bastı. İki grup arasında bıçaklı kavga oldu. Sokağa taşan kavgada 2'si ağır 3 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin evdeki gruptan, ikisinin ise evi basan gruptan olduğu bildirildi. Olayın bildirilmesi ardından olay yerine polis ve sağlık birimleri gönderildi. Sağlık birimleri, ilk müdahalelerinin sonrasında yaralıları ambulanslarla Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan 2'si bütün müdahalelere karşın kurtarılamadı. Yaralı bir kişinin ise tedavisi sürüyor. Polis olayla alakalı 9 kişiyi gözaltına aldı.

Öte taraftan olaya karışan bütün kişilerin ülkeye kaçak yollardan girdiği ve kimliklerinin olmadığı bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal