Esenyurt'ta 7 Yaşındaki Emir'in Hayatını Kaybettiği Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Dün Esenyurt'ta meydana gelen kazada, minibüsün altında kalan 7 yaşındaki Emir Gülen hayatını kaybetti. Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

05.06.2020-11:41 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-11:33) Esenyurt'ta 7 Yaşındaki Emir'in Hayatını Kaybettiği Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Kaza, dün öğle saatlerinde Esenyurt'un İncirtepe Mahallesi 245'nci Sokak üzerinde yaşandı. İddialara göre 34 YP 4276 plakalı minibüsün şoförü Sinan E., sokağa girip sağa dönerken çocuğu fark etmedi. Sürücü minibüs ile çocuğa çarparken, 7 yaşındaki Emir Gülen ağır şekilde yaralandı.

Çocuğa çarptığını fark eden minibüs şoförü Sinan A., ağır yaralanan Emir Gülen'i yakınlarda bulunan özel bir hastaneye götürdü. Küçük çocuğa ilk müdahale burada yapılırken, daha sonra Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak üzere yola çıkarıldı. Gülen'in durumu yolda ağırlaşırken, çevrede bulunan başka bir özel hastaneye götürüldü. Doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan 7 yaşındaki Emir Gülen, hayatını kaybetti. 

Polis ekipleri olayla ilgili olarak soruşturma başlattı ve minibüs şoförü Sinan E., soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Kaza anı ise çevrede bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal