Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Hakkındaki İftiralara Cevap Verdi

Yaptığı bir konuşma çarpıtılarak sanki Trabzonlulara hakaret etmiş gibi algı yapılan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu iftiralara cevap verdi. Göksu sosyal medya hesabından paylaştığı videoda "Bize her yer Trabzon" dedi.

15.05.2019-14:32 - (Son Güncelleme: 15.05.2019-15:40)

Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AK Parti Grubu Başkanvekili Tevfik Göksu’nun CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirirken söylediği sözler “Trabzon’a Yunan benzetmesi” biçiminde sosyal medyada servis edilmişti. Olayın sosyal medyada gündem olmasının ardından Göksu'dan iftiralara bir cevap geldi..

“Bize her yer Trabzon “ diyen Göksu açıklamasında böyle bir benzetme yapmadığını söyledi.

Göksu “Bazı sosyal medya sayfalarında ve internet sitelerinde bir algı operasyonu yapılıyor. 31 Mart yerel seçimlerinde CHP adayıyla alakalı Yunan gazetenin atmış olduğu bir manşet ile ilgili yapmış olduğum konuşmada Trabzonlularla alakalı bir beyanım olduğu söyleniyor. Oysa benim konuşmamın hiçbir yerinde hiçbir biçimde Trabzonlu kardeşlerimizi ifade eden hiçbir beyanım bulunmamaktadır. Şunu herkes bilsin ki, bu toprakların kardeşliği, bu ülkenin insanlarının kardeşliği, hepimiz aynı dağın yeli, aynı Allah’ın kulları olarak biz Trabzon’uz, Trabzon biziz. Trabzon bizim canımız, Trabzonlular bizim baştacımızdır. Bizim için her yer Trabzon’dur. Bunu herkes böyle bilsin.” sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal