Eşcinsel Çift İlk Bebeklerini Kucaklarına Aldı

İngiltere'nin başkenti Londra'da ilk eşcinsel evlilik olarak kayıtlara geçen Barrie Drewitt-Barlow ve Scott Hutchison çifti kız çocuklarını kucaklarına aldı.

28.09.2020-17:17 - (Son Güncelleme: 28.09.2020-17:36) Eşcinsel Çift İlk Bebeklerini Kucaklarına Aldı

İngiltere'de kızının eski erkek arkadaşıyla ilişkiye başlayan ve eşcinsel evlilik yapan Barrie Drewitt-Barlow ve Scott Hutchison çifti kız çocuklarını kucaklarına aldı. Eşcinsel aile, çocuklarını kucaklarına almanın mutluluğunu sosyal medyadan bir video ile duyurdu. 

KIZININ ESKİ ERKEK ARKADAŞIYLA EVLENDİ

İngiltere'nin başkenti Londra'da Barrie Drewitt-Barlow (50) , kızının eski erkek arkadaşı Scott Hutchison (25) ile evlendi. İlk eşcinsel evlilik olarak kayıtlara geçen çift, Valentina isimli kız çocuklarını önceki gün kucaklarına aldı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR

Bebeğin videosunu sosyal medya hesabından paylaşan  Barrie Drewitt-Barlow, yaptığı paylaşımda bebeklerinin bir ay erken doğduğunu ve isminin Valentina Willow Drewitt-Barlow olduğunu duyurdu. Barrie'nin yaptığı paylaşımda "Güzel kızımız Valentina Willow Drewitt-Barlow dünyaya hoşgeldin. Kızımız neredeyse bir ay erken doğdu ama yine de mükemmel. Tamamen kutsanmış hissediyoruz. Seni seviyorum Scott." ifadeleri yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal