Erzurum'da Kaçan Boğa, Trafiği Karıştırdı

Aziziye ilçesinde, sahibinin elinden kaçan boğa uzun bir koşturmacanın sonrasında, ekipler aracılığıyla uyuşturucu iğne ile yapılarak etkisiz duruma getirildi.

13.02.2020-10:48 - (Son Güncelleme: 13.02.2020-13:16)

Erzurum'un Aziziye ilçesinde, kesimhaneye götürüldüğü esnada sahibinin elinden kaçan boğa ortalığın karışmasına sebep oldu.

TRAFİĞİ BİRBİRİNE KARIŞTIRDI

Kaçtığı sırada süratle giden araçların önüne çıkan boğa şoförlere ve etrafta olan insanlara güç dakikalar yaşattı. Sahibini hafif şekilde yaralayıp, kendisini taşıyan kamyonetin ön panjürünü kıran boğayı hiç kimse tutamadı.

EKİPLER GÖNDERİLDİ

Görenlerin ihbarı üzerine boğanın kaçtığı yönde, polis ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi memurları geldi.

SAKİNLEŞTİRCİ İĞNE ETKİ ETMEDİ

Sahibini ve ona yardım etmeye çalışanları ardından koşturan boğa uyuşturucu iğne ile yapılarak sakinleştirilmek istendi. Fakat atılan iki iğne boğayı yatıştırmadı ve koşmaya devam etti.

Boğaya sonrasında memur tarafından üçüncü defa uyuşturucu iğne yapıldı. Bir müddet sonra yatışmaya başlayan boğa, sahibi aracılığıyla yakalandı.

ZORLUKLA KAMYONETE BİNDİRİLDİ

Polis ekipleri yolu trafiğe kapatırken, boğanın olduğu yere kamyonet götürüldü. Boğanın kamyonete bindirilmesi için büyük bir gayret gösterilirken, etraftakiler de rahat bir nefes aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal