Erzincan'da Ucuz Et Almak İsteyen Vatandaşlar, Et ve Süt Kurumu Önünde Uzun Kuyruklar Oluşturdu

Erzincan halı Ramazan ayının yaklaşması ile ucuz et alabilmek için Et ve Süt Kurumu'na akın etti. Kurumun önünde uzun kuyruklar oluştu.

27.04.2019-09:59 - (Son Güncelleme: 27.04.2019-21:39)

Ramazan ayına kısa bir zaman kala Erzincanlılar, Et ve Süt Kurumuna giderek ucuz et alabilmek için kuyruğa girdi. Erzincan merkez Karaağaç Mahallesi'ndeki Et ve Süt Kurumu satış mağazası önünde sabahın erken saatlerinden itibaren kuyruğa girenler, ucuz et alabilmek için saatlerce bekliyor.

VATANDAŞLAR MAĞAZA SAYISININ ARTIRILMASINI İSTİYOR

Mağazada; kıymanın kilosu 32 lira, kuşbaşının 35 lira, bifteğin 40 lira 50 kuruş, pirzolanın 56 lira 75 kuruş, bonfilenin kilosu ise 73 lira 75 kuruştan satışa sunuluyor. Kasaplarda pahalı olduğu için Et ve Süt Kurumu'ndan et almayı tercih ettiklerini söyleyen vatandaşlar, satış mağazası sayısının artırılmasını istedi.

"RAMAZAN ÖNCESİ ETİ BURADAN ALIYORUZ"

Ramazan öncesinde saatlerce beklediklerini söyleyen vatandaşlar, "Sabah 9'dan beri buradayız. Et fiyatlarından rahatsız değiliz. Ramazan öncesi eti buradan alıyoruz. Şube açılmasını istiyoruz. Kasaplarda etler pahalı, devletimiz sağ olsun. Burada ucuz, temiz et. Ramazan sebebiyle burada kuyruk var" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal