Ermenistan Terter'de Fabrika Vurdu, NTV Ekibi Canlı Yayında Yakalandı

Ermenistan Terter'de Karakoyunlu kasabasındaki bir pamuk fabrikasına roketli saldırı düzenlendi. NTV ekibinden muhabirlerin vurulan noktadan yayın yaptığı sırada bir saldırı daha gerçekleşti. Patlama anları canlı yayında kameralara yansıdı.

19.10.2020-17:10 - (Son Güncelleme: 19.10.2020-16:44)

Ermenistan, Azerbaycan ile yaptığı ikinci geçici ateşkesi de ihlal ederek sivillere yönelik saldırı gerçekleştirmeye devam ediyor. Ermenistan ordusu, Terter'in Karakoyunlu kasabasında bulunan bir pamuk fabrikasını hedef aldı. Yetkililer ermeni güçlerinin pamuk fabrikasına 7 adet top mermisi ile saldırı düzenlediğini kaydetti. 

CANLI YAYINDA PANİK ANLARI

NTV ekibinden muhabir Osman Terkan ve kameraman Cüneyt Ali Horozal, Terter'da saldırının gerçekleştiği noktada yayın yaparken bir saldırı daha oldu. Ekibin canlı yayında olduğu sırada meydana gelen saldırı ve panik anları kameralara yansıdı.

7 TOP MERMİSİYLE SALDIRI DÜZENLENDİ

Ermenistan ve Azerbaycan arasındaki çatışmalar devam ediyor. İlk ateşkesi ihlal eden Ermenistan, insani gerekçelerle ilan edilen ikinci ateşkesi de ihlal ederek sivillere yönelik saldırı gerçekleştirmeye devam ediyor. Ermenistan güçlerinin Terter'in Karakoyunlu kasabasındaki bir pamuk fabrikasına saldırı düzenlediği belirtildi. Yetkililer, Ermenistan ordusunun 7 adet top mermisiyle pamuk fabrikasına saldırı gerçekleştirdiğini aktardı. Yoğun dumanların yükseldiği fabrikaya itfaiye ekipleri sevk edildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal