Ermenistan Dışişleri Bakanı Canlı Yayında Rezil Oldu

CNN'de Kristin Amanpour'un yayınına katılan Ermenistan Dışişleri Bakanı Mnatsakanyan, gazetecinin BM kararları ve Paşinyan'ın sözlerini hatırlatması üzerine söyleyecek bir şey bulamadı.

24.10.2020-22:10 - (Son Güncelleme: 25.10.2020-03:15) Ermenistan Dışişleri Bakanı Canlı Yayında Rezil Oldu

Ermenistan'ın Dışişleri Bakanı Zohrab Mnatsakanyan, CNN'e propaganda için çıktı ancak gazetecinin sorusu kendisini köşeye sıkıştırdı.

'BM KARARLARI HATIRLATILINCA AFALLADI'

Ateşkesi defalarca ihlal eden Ermenistan'ın Dışişleri Bakanı, görüşme sırasında ülkesinin saldırganlığını haklı çıkarmak için çabaladı. Ancak gazeteci Kristin Amanpour, Mnatsakanyan'a işgalci güçlerin Azerbaycan topraklarından derhal çekilmesi çağrısında bulunan 4 BM Güvenlik Konseyi kararını defalarca hatırlattı.

'ERMENİ BAKAN SÖYLEYECEK BİR ŞEY BULAMADI'

Mnatsakanyan, sunucunun bu sözleri karşısında söyleyecek bir şey bulamadı. Karabağ'ın bağımsız bir bölge olduğunu iddia eden Mnatsakanyan, Ermenistan'ın bunu savunduğu ifade etti.

Gazeteci Amanpour, Mnatsakanyan'a Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın milliyetçi ve "Karabağ Ermenistan'dır" gibi kışkırtıcı açıklamalarını sorarak, "Sayın Dışişleri Bakanı sizin politikanız bu mudur?" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal