Erkeklere Çıplak Fotoğraflarını Gönderen Evli Kadına Ağır Ceza

Çıplak fotoğraflarını başka bir erkekle paylaşan S.B isimli evli kadına ağır ceza kesildi.

27.11.2020-13:19 - (Son Güncelleme: 27.11.2020-13:06) Erkeklere Çıplak Fotoğraflarını Gönderen Evli Kadına Ağır Ceza

2018'de evlendiği kocasıyla ayrılmak için hakim karşısına çıkan S.B isimli kadına, evliyken başka erkeklere çıplak fotoğraflarını gönderdiği gerekçesiyle para cezası verildi.


Ankara 16. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşma dosyasına göre, kargo dağıtıcısı olarak bir şirkette çalışan kocasıyla görücü usülüyle evlenen kadın, evliliğin ilerleyen süreçlerinde kendinden beklenmeyen davranışlar sergilemeye başladı.

Bununla birlikte S.B'nin kayınbabasına, kendine yönelik gelen imalı telefonlar, aile içinde tarışma konusu oldu.

Ardındna her şeyi itiraf eden S.B., ''internet üzerinden tesadüfen tanıdığı rastgele biri ile irtibat kurduğunu, bu ilişkinin zamanla telefon üzerinden duygusal ilişkiye dönüştüğünü, bu kişinin kendisinden sanal cinsel ilişki talep ettiğini, kendisini tamamen çıplak fotoğraflayarak bu kişiye WhatsApp üzerinden gönderdiğini, kişinin elinde onlarca fotoğrafının olduğunu, sonrasından bu kişi ile görüşmekten vazgeçtiğini ancak kişinin kendisini bırakmak istemediğini ve bu yüzden elindeki fotoğrafları kayınpederine göndermekle tehdit ettiğini, fotoğraf konusunda hata yaptığını ve pişman olduğunu'' dile getirdi.

ALDATMANIN CEZASI AĞIR OLDU

Tüm bunların üzerine mahkeme heyeti, çiftin boşanmasına karar kılarken, aldatan kadını kusurlu bularak, eski kocasına 15 bin TL maddi, 15 bin TL manevi toplam 30 bin TL tazminat ödemesini hükmetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal