Erkan Zengin İçin O Kulüp Devreye Girdi
Beşiktaş yönetimi, Trabzonspor’la yollarını ayırma kararı alan Erkan Zengin için devreye girdi.
03 Mayıs 2016 Salı 12:29

Tecrübeli futbolcuyla olan sözleşmelerini karşılıklı olarak fesh etme kararı alan ancak bu işlemi yürürlüğe koymayan Trabzonspor Yönetimi'nin, Beşiktaş'tan gelen bu isteğe olumlu baktığı bildirildi. Yeni dönemde alternatifli bir ekip yaratmak için 30 yaşındaki futbolcunun peşine düşen Siyah-Beyazlılar'da ikinci başkan Ahmet Nur Çebi'nin, bu ismi Trabzonspor'la olan yakın ilişkilerini kullanarak sembolik bir rakama bitirebileceği konuşuluyor.
GALATASARAY'DAN SES ÇIKMADI!
Bordo-Mavililer'den ayrılık kararı alması sonrasında Erkan Zengin'i radarına alan Galatasaray'ın bu futbolcu için menajeri aracılığıyla nabız yokladığı ancak resmi olarak bir girişimde bulunmadığı belirtildi. Bu sezon Trabzonspor formasıyla çıktığı 25 lig maçında 3 gol ve 3 asistlik performans sergileyen İsveçli sol açığın da kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş'a transfer olabileceği ifade edildi.
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.