Erkan Tan'dan Fatih Portakal'a Ağır Sözler: Havalimanının Kulesi Hazımsızlık Yaratmış!

A Haber sunucusu Erkan Tan, Fatih Portakal'a sert sözlerle yüklendi. Tan, "3. havalimanın o kulesi bunlarda hazımsızlık meydana getirmiş" dedi.

01.11.2018-15:07 - (Son Güncelleme: 01.11.2018-14:59) Erkan Tan'dan Fatih Portakal'a Ağır Sözler: Havalimanının Kulesi Hazımsızlık Yaratmış!

A Haber'de ekranlara gelen Sabah Ajansı programının sunucusu Erkan Tan, canlı yayında Fatih Portakal'a sert tepki gösterdi. İstanbul Havalimanı'nın açılışıyla alakalı FOX TV sunucusu Fatih Portakal'ın rahatsızlığı hususunda sert ifadelerle eleştirdi.

Erkan Tan, dünya medyası havalimanını övdüğünü ifade ederek, FOX TV ve Fatih Portakal'ın yayınladığı haberi ekranlara taşıdı ve yeni havalimanını hazmedemediklerini öne sürdü.

'HAZIMSIZLIK NEYMİŞ GÖRDÜK'

Tan'ın program sırasında kullandığı sözler şu şekilde;

Dünyanın en büyüğü, İstanbul Havalimanı'nın açılışı ile alakalı öyle bir yayın yaptılar ki FOX TV ve Fatih Portakal, hazımsızlık neymiş fark ettik. Kısmi açılış diye vurgulayarak verdiler Fatih Portakal kısmi hazımsızlığını kusmuş. 3. havalimanın o kulesi bunlarda hazımsızlık meydana getirmiş.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal