Erkan Tan'dan Dikkat Çeken Çıkış: Ordu Valisi İstanbul'a Atansın

Gazeteci Erkan Tan'dan çok konuşulacak bir çağrı geldi. Tan, Ekrem İmamoğlu ile gerginlik yaşayan Ordu Valisinin İstanbul'a atanmasını istedi.

24.06.2019-11:52 - (Son Güncelleme: 24.06.2019-23:37)

Erkan Tan, Ekrem İmamoğlu'nun galibiyetiyle biten İBB Başkanlığı seçimiyle alakalı olarak bir çağrı yaptı. Ordu'da meydana gelen VIP krizine değinen Tan, "Acilen vatandaşlar, Adalet ve Kalkınma Partisi'ni destekleyenler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sevenler Ordu Valisi'nin İstanbul Valiliği'ne tayin edilmesini istiyorum" dedi.

TARTIŞILACAK BİR ÇAĞRIDA BULUNDU

A Haber ekranlarında Ekrem İmamoğlu için "Oğlum" ifadesini kullanan Erkan Tan'ın sözlerinin yankıları devam ediyor. Tan bu kez Ekrem İmamoğlu'nun galibiyeti ile sona eren 23 Haziran İBB seçiminin sonrasında tartışılacak bir çağrı yaptı.

"ORDU VALİSİNİN İSTANBUL VALİLİĞİ'NE TAYİN EDİLMESİNİ İSTİYORUM"

Ekrem İmamoğlu'nu yalancılıkla itham eden Erkan Tan, "Acilen vatandaşlar, Adalet ve Kalkınma Partisi'ni destekleyenler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sevenler Ordu Valisi'nin İstanbul Valiliği'ne tayin edilmesini istiyorum" diyerek çağrı yaptı.

NE OLMUŞTU?

Ekrem İmamoğlu'nun evrakta sahtecilik yaptığını iddia eden Erkan Tan, "Aynı hareketi başka birisi yapsa. Mesela Ahmet Kaymaz gidip Anıtkabir'de İBB Başkanı diye imza atsa ne olur? Dolandırıcı olur. Ya adam evrakta sahtecilik yapıyor be, daha değilsin ki Ekremciğim sen, daha başkan olmadın oğlum" diye seslenmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal