Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sen Zeka Yoksunusun

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı, Kılıçdaroğlu'nun Emine Erdoğan ile ilgili açıklamasına tepki göstererek, "Zerre kadar yürek varsa benimle ilgili konuş, eşimle ilgili değil" dedi.

28.10.2020-14:18 - (Son Güncelleme: 28.10.2020-14:02) Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sen Zeka Yoksunusun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Emine Erdoğan hakkındaki sözlerine ilişkin konuştu. Erdoğan Kılıçdaroğlu'na, "Sen ne biçim siyasetçisin, zeka yoksunu" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Fransa'da artan İslam karşıtı uygulamaların ardından Fransız ürünlerinin boykot edilmesi çağrısında bulunmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Emine Erdoğan'ın Fransız malı çantası olduğunu söyleyerek "Onu da sarayın bahçesinde yaksın, protesto etsin" demişti.

"ZERRE KADAR YÜREĞİN VARSA BENİMLE İLGİLİ KONUŞ"

Bugün partisinin grup toplantısında konuşan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun bu ifadelerine karşılık verdi. Erdoğan, "Dün bay Kemal eşimle ilgili bazı laflar etmiş. Sende zerre kadar yürek varsa benimle ilgili konuş. Eşimle ilgili değil. Sen ne biçim siyasetçisin ya? Sen zeka yoksunu bir adamsın." diyerek Kılıçdaroğlu'nun Türkiye için sıkıntı olduğunu söyledi.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal