Erdoğan'dan Charlie Hebdo Karikatürüne Tepki: Namussuzlar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan grup toplantısında yaptığı konuşmada, Fransız Charlie Hebdo dergisinin karikatürüyle ilgili açıklamalarda bulundu.

28.10.2020-16:30 - (Son Güncelleme: 28.10.2020-16:29) Erdoğan'dan Charlie Hebdo Karikatürüne Tepki: Namussuzlar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Fransız Charlie Hebdo dergisinin ahlaksız karikatürü hakkında konuştu. Erdoğan, "Benim Peygamberime hakaret eden bu namussuzlarla ilgili benim herhangi bir şey söylememe de gerek yok." dedi.

"ZUL KABUL ETTİĞİM İÇİN KARİKATÜRE BAKMADIM"

Fransız derginin Peygamber Efendimizden sonra kendisini hedef aldığını duyduğunu ifade eden Erdoğan, "Bu tür ahlaksız yayınlara ne yaptığını görmek amacıyla da olsa itibar etmeyi dahi zul kabul ettiğim için karikatüre bakmadım. Benim Peygamberime hakaret eden bu namussuzlarla ilgili benim herhangi bir şey söylememe de gerek yok zaten." ifadelerini kullandı.

"ÜZÜNTÜM, ŞAHSIMA YAPILAN SALDIRI DEĞİL"

"Üzüntüm ve öfkem, şahsıma yapılan iğrenç saldırıdan değil, aynı mecranın canımızdan aziz bildiğimiz Peygamber Efendimize yönelik terbiyesizliklerin kaynağı olmasıdır." diyen Cumhurbaşkanı, sözlerinin devamında " Hedefin şahsım değil, savunduğumuz değerler olduğunu biliyoruz. Ülkemizde de bunların uzantılarının olduğunu biliyor ve görüyoruz. Hatta bu parlemento altında olanlar olduğunu da biliyoruz." diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal