Erdoğan MYK'da Vekilleri Uyardı: Teşkilat İşlerine Karışmayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MYK toplantısında milletvekillerinin teşkilat işlerine karışmaması konusunda uyarıda bulunarak "İl başkanları, belediye başkanları ve milletvekillerimiz uyumsuzluk, rekabet içinde olmasınlar." dedi.

01.10.2020-10:31 - (Son Güncelleme: 01.10.2020-10:09) Erdoğan MYK'da Vekilleri Uyardı: Teşkilat İşlerine Karışmayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığında gerçekleşen MYK toplantısında Ak Parti'de devam eden kongre süreciyle ilgili uyarılarda bulundu. Erdoğan, milletvekillerinin kanaat bildirebileceğini ancak il başkanı seçimlerine karışamayacağını belirtti.

MİLLETVEKİLLERİ NEFSANİ DAVRANMASIN

Kongre sürecinde il başkanları, milletvekilleri ve belediye başkanları arasında zaman zaman uyum sıkıntısı olduğunun dile getirilmesi üzerine Erdoğan, "Belediye başkanları ve milletvekillerimiz, il başkanlarımız ile uyumlu olmalı. Kendi aralarında rekabet olmamalı. Milletvekili arkadaşlarımız nefsani davranmasınlar. Son kararı genel merkez mekanizmalarımız verir. Bunu onlara da anlatalım." dedi.

EKONOMİ PAKETİ TALİMATI

Önceki gün gece saat 23.30’a kadar kongre süreci ve Meclis'te görüşülecek kanunlar için hazırlık yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı ve AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Muş ile Ak Parti Genel Merkezi'nde görüşme yaptı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda Erdoğan, 35 maddeden oluşan ekonomi paketinin bir an önce Meclis gündemine gelmesini istedi.

1 MİLYON ÜYE HEDEFLENİYOR

Erdoğan başkanlığnda düzenlenen ve yaklaşık 2 saat süren MYK toplantısında devam eden kongre süreciyle ilgili sunumlar gerçekleştirildi. AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, yeni üye sayısının 650 bini bulduğunu, 1 milyon üye hedeflediklerini söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal