Erdoğan: Hiçbir Engel Bizi Durduramayacak

Erdoğan’ın Cumhuriyet Bayramı mesajı: Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Hiçbir engelin hiçbir oyunun bizi hedeflerimizden alıkoymasına müsaade etmeyeceğiz.

29.10.2018-12:47 - (Son Güncelleme: 29.10.2018-12:42) Erdoğan: Hiçbir Engel Bizi Durduramayacak

Erdoğan’ın Cumhuriyet Bayramı mesajı: Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Hiçbir engelin hiçbir oyunun bizi hedeflerimizden alıkoymasına müsaade etmeyeceğiz. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 95'inci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Erdoğan, şunları söyledi: "Ülkemizde ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız ile bu gurur günümüzü bizimle kutlayan tüm dostlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik ediyorum. Cumhuriyetimizin ilanının 95. yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Harbimizin kazanılmasına ve yeni devletimizin kuruluşuna öncülük eden tüm kahramanlarımızı tazimle yad ediyorum. Bin yıllık vatanımız Anadolu topraklarının her toprağında kanı ve alın teri olan tüm ecdada, şehitlerimize, gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Terörle mücadelede ve 15 Temmuz'da hayatlarını kaybeden güvenlik güçlerimiz ile vatandaşlarımızın aziz hatıraları, milletimizin hafızasında ve devletimizin kimliğinde daima yaşayacaktır.

GELECEĞE YAKILAN BİR IŞIK
Ülkemizi 'muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma' mücadelemizde ileri demokrasi ve güçlü ekonomi yönünde kat ettiğimiz her adımı, şanlı geleceğimiz için bir ışık olarak görüyorum. İstanbul'daki yeni havalimanımız da, işte bu ışıklardan biridir. Selçuklu'dan Osmanlı'ya ve oradan genç Türkiye Cumhuriyeti'ne geçen tarihi süreklilik içinde süren büyük yolculuğumuzu inşallah 2023 hedeflerimizle taçlandıracak, 2053 ve 2071 vizyonlarımızla da bir üst seviyeye çıkartacağız. Malazgirt'ten başlayıp son bir asırdır Çanakkale'de, Kut'ül Amare'de, Dumlupınar'da, Kıbrıs'ta devam eden zaferlerimizden, Suriye'deki insani duruşumuza kadar her gelişme, milletimizin asil duruşunun göstergesidir.
Türkiye'nin her başarısı, aynı zamanda bölgemizdeki ve dünyadaki tüm mazlumların, mağdurların yüreğindeki umutları besliyor, canlandırıyor. İşte bu sebeple ülkemiz, dünyanın en büyük 17. ekonomisi olduğu halde, insani yardımlar konusunda milli gelire göre ilk sırada bulunuyor. Herkesin kapısını ve kalbini kapattığı mültecilere evini ve yüreğini açan, insani sorumluluklarını yerine getiren tek ülke Türkiye olmuştur. Tarihe, mazlumlara sırtını dönen değil evini ve ekmeğini bölüşen, her konuda tercihini haktan ve adaletten yana kullanan bir ülke olma şerefi bize yeter. Bu duruşumuzdan asla taviz vermeyecek, hiçbir engelin, hiçbir sabotajın, hiçbir oyunun bizi hedeflerimizden alıkoymasına izin vermeyeceğiz.

ALİYEV'DEN KUTLAMA
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Başkan Erdoğan'a kutlama mesajı gönderdi. Aliyev, bugün Türkiye'nin dünyanın öncü ülkeleri arasında yer aldığını ifade etti. Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilen reform ve projelerin ülkenin ekonomik gücünü artırmaya hizmet ettiğinin altını çizen Aliyev, "Türkiye, dünyada ve bölgede yaşanan gelişmelerde aktif rol alarak kararlı tutum sergilemektedir" açıklamasını yaptı.

DEVLETİN ZİRVESİNDEN MESAJLAR

TBMM BAŞKANI BİNALİ YILDIRIM:
Gençlerimiz, Kıtaların, inançların, kültürlerin buluşma noktası olan Türkiye’nin, Cumhuriyet'imizin geleceğidir. Milli ve manevi değerlerimizden beslenen gençlerimizin inanç, gayret ve çalışkanlığıyla ülkemiz daha müreffeh, daha üretken hale gelecektir.

MİLLİ SAVUNMA BAKANI HULUSİ AKAR:
Türkiye'ye aleyhine atılacak hiçbir adıma, hiçbir oldu bittiye asla müsaade gösterilmeyecektir.

ADALET BAKANI ABDULHAMİT GÜL:
Cumhuriyet'imizin 100'üncü yılına tekabül eden 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz.

Gün,değerlerimizi daha gür sesle haykırma günüdür.

TİCARET BAKANI RUHSAR PEKCAN:
2023 hedefleri başta olmak üzere 2053 ve 2071 hedefleriyle gelecek nesillerimize hiçbir güce boyun eğmeyen lider bir ülke bırakmak en önemli görevimizdir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal