Erdoğan Demirören Kimdir? Erdoğan Demirören Cenaze Töreni

Ünlü iş adamı Erdoğan Demirören bugün hayatını kaybetti. Peki Erdoğan Demirören kimdir? Cenazesi ne zaman kaldırılacak?

08.06.2018-15:52 - (Son Güncelleme: 08.06.2018-15:43) Erdoğan Demirören Kimdir? Erdoğan Demirören Cenaze Töreni

Florence Nightingale Hastanesi Başhekimi Özgür Şamilgil Erdoğan Demirören’in bugün hayata gözlerini yumduğunu basın açıklamas ile duyurdu.

Florence Nightingale Hastanesi Başhekimi Şamilgil şu ifadeleri kullandı:

''Değerli basın mensupları burada size acı haberi vermek üzere toplanmış bulunuyoruz. İşinsanı Erdoğan Demirören bugün 11:53 itibariyle aramızdan ayrılmıştır. Bir süredir solunum yetersizliği nedeniyle tedavi altında olan sayın Erdoğan, ailesinin yakın ilgi ve alakası hastanemizin personelinin yoğun çabalarıyla bugüne kadar ızdırap çekmeden yaşamını sürdürmüştür. Bugün itibariyle tüm ülkemize, yakınlarına, baş sağlığı diliyoruz.

CENAZESİ NE ZAMAN KALDIRILACAK?

8 Haziran 2018 günü hakın rahmetine kavuşan iş adamı Erdoğan Demirören'in cenazesi 10 Haziran Pazar günü öğle namazına müteakip olarak Fatih Camii'nden kaldırılacak.

ERDOĞAN DEMİRÖREN KİMDİR?

Erdoğan Demirören (28 Ağustos 1938, Bursa - 8 Haziran 2018, İstanbul), Türk sanayici ve iş adamı. Demirören, Rumeli Yönetici ve İş Adamları Derneği'nin (RUYİAD) Yüksek İstişare Konseyi üyesi idi.

İlk yılları ve eğitimi

Erdoğan Demirören 28 Ağustos 1938 tarihinde Bursa'nın İnegöl ilçesinde dünyaya geldi. Saint Benoît Fransız Lisesi orta okulundan mezun oldu.

İş hayatı

Erdoğan Demirören, Sirkeci'de Oto Yedek Parça İthalatı ve Pazarlaması alanında faaliyet yürüten Kolaylık Oto Müessesi’nin kurucusu Babası Şükrü Demirören'in 1957 senesinde vefatı neticesinde, genç yaşta aile işlerinin başına geçti. Erdoğan Demirören’in ölümüne kadar Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Demirören Holding, LPG alanında çok sayıda firmanın sahibidir. Milangaz, Likidgaz, Mutfakgaz gibi şirketlerle bu alanda Türkiye’nin en büyük grupları içinde yer alıyor. Bunun yanında piston imalatı da yapan holding, Özel Ata Lisesi’nin de sahibidir. Oğlu Yıldırım Demirören ise Beşiktaş Kulübü’nün eski Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanıdır

Özel hayatı

Evli olan Erdoğan Demirören üç çocuk babasıdır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal