Ercüment Ovalı'dan 19 Mayıs Paylaşımı: Aşı Çalışmamız İlk Testi Geçti

Coronavirüse yönelik aşı çalışmaları devam eden Prof. Dr. Ercüment Ovalı, "Aşı çalışmamız 1. Basamak testleri başarı ile geçti. Kısmet 2. Basamak ve 3. Basamak testlere." dedi.

19.05.2020-10:10 - (Son Güncelleme: 19.05.2020-10:02) Ercüment Ovalı'dan 19 Mayıs Paylaşımı: Aşı Çalışmamız İlk Testi Geçti

Coronanvirüs salgınına yönelik aşı çalışmalarına devam eden Prof. Dr. Ercüment Ovalı, test aşamalarıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Ovalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aşı çalışmamız 1. Basamak testleri başarı ile geçti. Kısmet 2. Basmak ve 3. Basamak testlere. Dostlara müjde, trollere ise yeni bir iş kapısı. Hadi eleştirin... Yerden yere vurun... 50 günde bu kadar yapabildik..." ifadelerini kullandı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde de bir açıklama yapan Ovalı,  kök hücre tedavisi ile coronavirüse karşı başarı elde ettiklerini duyurmuştu. Ovalı, "Kök hücrelerin covid19 tedavisinde etkili olabileceğini gösterdiğimiz çalışma, pre print olarak yayınlandı." dedi ve çalışma sonucu 7 hastanın 6'sında enfeksiyon şüphesinin azaldığını belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal