Enkazdan Çıkarılan Elif Ailesiyle Buluştu

3 yaşındaki Elif Perinçek deprem sonrası ailesiyle bir araya geldi.

03.11.2020-13:05 - (Son Güncelleme: 03.11.2020-14:11) Enkazdan Çıkarılan Elif Ailesiyle Buluştu

Doğanlar Apartmanı enkazından bir kayıpla çıkarılan Perinçek ailesi Türkiye'nin umudu olmuştu.

65 saat sonra enkazdan çıkarılan 3 yaşındaki Elif deprem enkazından çıkarılan aile üyeleriyle bir araya geldi.

Elif Perincek, hastane odasında, enkazdan 23 saat sonra kurtarılan annesi Seher, ablaları Elzem ve Ezel ve ailesine kavuşan baba Oğuz Perincek ile buluştu.

Büyük buşuşma basına açıldı.

Kızı Elif'in elini tutan anne Perincek, ''Prensesim, anne senin yanında. Ben seni çok seviyorum. Sen benim bebeğimsin. Sen benim bitanemsin'' dedi.

Perincek kızlarının kendisine can yoldaşı olduğunu bildirerek, ''Siz bana çok destek oldunuz. Siz benim her şeyimsiniz. Benim aslan kızlarım''

Bunun yanı sıra Ege Üniversitesinden aktarılan bilgiye göre, Sağlık Bakan Yardımcısı Muhammet Güven, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak da aileyi odasında ziyaret etti.

Milletvekili Çankırı'nın, geçmiş olsun dileğini üzerine Seher Perincek, herkese çok teşekkür etti.

Rektör Budak da İzmir'deki depreme yönelik ''İzmir depremi olur olmaz devlet erkanının desteğini hep yanı başımızda hissettik. Cumhurbaşkanımızdan bakanlarımıza, valimize kadar herkesin desteğini yürekten hissettik. Ege Üniversitesi olarak depremin olduğu ilk saatten itibaren ekiplerimiz, hekimlerimiz, sağlık çalışanlarımız acil servisin önünde gelen yaralıları ağırladılar'' açıklamasını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal