Emrah Serbes Davasında 'Manevi Tazminat' Kararı

İzmir-Aydın Otoyolu'nda aracıyla aynı ailede 3 kişinin ölümüne sebep olan ünlü yazar Emrah Serbes davasında önemli karar! Mahkemeden alınan karara göre ünlü senariste, 1 milyon 400 bin lira manevi tazminat cezası kesildi.

18.09.2020-12:14 - (Son Güncelleme: 18.09.2020-13:43) Emrah Serbes Davasında 'Manevi Tazminat' Kararı

Behzat Ç.'nin senaristi olan ünlü yazar Emrah Serbes'in Torbalı 1. Asliye Hukuk Mahkemesinde gerçekleşen duruşmasında tarafların avukatları hazır bulundu.

Davacı Ahmet Mert Özçelik'in avukatı davanın kabulüne, davalı Serbes'in avukatı ise davanın reddine yönelik karar istemişti. 

EMRAH SERBES MANEVİ TAZMİNAT ÖDEYECEK

Hakim davanın kısmen kabulüne, Serbes'in Özçelik'e annesinin vefatı için 550 bin lira, babasının vefatı için 550 bin lira, kardeşinin vefatı için ise 300 bin lira olmak üzere toplam 1 milyon 400 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verdi.

Manevi tazminatın, kaza tarihi olan 22 Eylül 2017 tarihinden itibaren işleyecek yasal faiziyle birlikte davacıya ödenmesi de kararlaştırıldı.

EMRAH SERBES OLAYININ AKIBETİ

2017'de İzmir-Aydın Otoyolu'nda içinde bir ailenin olduğu otomobile çarpıp kaçan Emrah Serbes, aynı aileden 3 kişinin ölümüne neden olmuştu.

Kazanın hemen ardından Emrah Serbes'in yanında oturan arkadaşı aracı kullandığını iddia etmişti ve tutklanmıştı.

Emrah Serbes ise müşteki ailenin avukatının talebiyle ''sürücünün belirlenmesi için güvenlik kamera görüntüleri ve emniyet kemeri izlerinin tespitini istemesi'' üzerine otomobili kendisinin kullandığını dile getirmiş ve olaydan bir hafta sonra tutuklanmıştı.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal