Emniyet Genel Müdürlüğü Türkiye Çapında Huzur Operasyonu Başlattı

Emniyet Genel Müdürlüğü yurt genelinde 36 bin polis ve 22 bin jandarmanın katıldığı Türkiye Güven Huzur Uygulamasını başlattığını duyurdu.

30.04.2018-21:00 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-20:55) Emniyet Genel Müdürlüğü Türkiye Çapında Huzur Operasyonu Başlattı

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde, yurt çapında 36 bin 180 polis ve 22 bin 157 jandarma personelinin katılımıyla "Türkiye Güven Huzur Uygulaması" başlatıldığı duyuruldu.

1 MAYIS ÖNCESİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTTIRILDI

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı duyuruya göre, Türkiye genelinde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün huzur ve güven içinde kutlanmasının sağlanması, bu günü provoke edebilecek, başta terör, asayiş ve narkotik konuları olmak üzere, suç işleyebilecek şahısları belirleyerek yakalanmasına dönük, Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı bünyesinde, Türkiye Güven Huzur Uygulaması başlatıldı.

SUÇLULARIN YAKALANMASI İÇİN ÜÇ AŞAMALI UYGULAMA BAŞLATILDI

Yurt çapında 10 bin 388 ekip halinde, 36 bin 180 emniyet ve 22 bin 157 jandarma personeli ile iki hava aracı, altı deniz aracı ve 221 dedektör köpeğin dahil olduğu uygulamanın, özellikle halkın yoğun olarak yer aldığı bulvar, cadde, sokak, park, okul çevreleri, alışveriş merkezleri içleri ve çevrelerinde, suçluların olabileceği halka açık yerlerde ve metruk binalardaki kişilerin yakalanmasına dönük üç aşamalı olarak yapılıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal