Emine Erdoğan Salda Gölü'nün Korunması İçin İnceleme Yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un davetlisi olarak, 2 Eylül'de Salda Gölü'nün korunması için incelemelerde bulunacak.

31.08.2019-12:18 - (Son Güncelleme: 31.08.2019-12:09) Emine Erdoğan Salda Gölü'nün Korunması İçin İnceleme Yapacak

Bakan Kurum, Emine Erdoğan'a, Bakanlık tarafından göl ve çevresinin korunması için alınan koruyucu önlemlerin ayrıntılarını aktarırken, Emine Erdoğan'a çevre örgütleri ve bilim insanları da hazır bulunacak. 

"KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM"

Emine Erdoğan, bakanlığın göl ve çevresinin korunmasıyla ilgili çalışmaları yakından izlediğini, 2 Ağustos tarihli Twitter paylaşımında, "Bakanlığımızın bölgeyi geçmişteki hoyrat kullanımından korumak için samimi bir gayret içinde olduğuna inanıyorum. Milletimizin ortak hassasiyetlerinin gözetilmesi için ben de konunun takipçisi olacağım" diye konuşarak vatandaşlara güvence vermişti.
 
Paylaşımında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı etiketleyen Emine Erdoğan, projeyi yerinde incelemek üzere Bakan Kurum'dan davet almıştı. Erdoğan, davet üzerine "Memnuniyetle, ilk fırsatta çevre dostlarıyla birlikte geleceğim" diye yanıtlamıştı.
 
Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal