Emine Bulut'un Katilinin Taksideki Sözleri Kan Dondurdu

Emine Bulut'u vahşice katleden Fedai Baran'ın, cinayeti işlemesinin ardından bindiği takside kıyafetlerindeki kanın sorulması ardından, sakin bir tavırla "Hayvan kestim" dediği meydana çıktı.

23.08.2019-16:19 - (Son Güncelleme: 23.08.2019-17:02) Emine Bulut'un Katilinin Taksideki Sözleri Kan Dondurdu

Kırıkkale'de boşandığı eşini 10 yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklayarak katleden Fedai Baran'ın olayın sonrasında sakin tavırlar sergilediği ve kan donduran sözler söylediği ortaya çıktı.

Katil koca Fedai Baran, çocuğunu görmek istediğini ifade ederek, Emine Bulut ile gündüz saatlerinde bir kafede bir araya geldi. Burada yemek yiyen Fedai Baran ve Emine Bulut, ardından tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesinin ardından Emine Bulut taksiye binerek kaçmak istedi. Fakat Fedai Baran tarafından taksiden indirildi. Ardından 100 metre mesafedeki bir dönerciye giren kadının peşinden katil koca da geldi. Fedai Baran, dönerciden de kaçmak isteyen Emine Bulut'u saçlarından yakalayarak boğazından bıçakladı.

FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI

Kırıkkale'de, eski eşi Fedai Baran (43) tarafından bıçaklanan Emine Bulut'un (38) son görüntüsü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bulut'un, "Ben ölmek istemiyorum" feryadı ile yanında olan 10 yaşındaki kızı F.B.B.'nin "Anne lütfen ölme" diye ağlaması yürekleri dağladı.

"HAYVAN KESTİM"

Habertürk'ten Mahir Kılıç'ın aktardığına göre, cinayetin sonrasında dükkandan çıkan Fedai Baran'ın, "Bu k.hpeyi ben öldürdüm" dediği bildirildi. 250 metre yürüdükten sonra bir taksiye binen katil koca, taksicinin üstündeki kanı sorması ardından sakin bir mizaçla "Hayvan kestim" yanıtını verdiği belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal