Emine Bulut'un Kardeşi İsyan Etti: Bunların Hakkı İdamdır

Boşandığı adam tarafından boğazından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut'un kardeşi Kazım Bulut, katil Fedai Baran'la alakalı olarak "Bunların hakkı idamdır" dedi.

23.08.2019-15:07 - (Son Güncelleme: 23.08.2019-15:46) Emine Bulut'un Kardeşi İsyan Etti: Bunların Hakkı İdamdır

Kırıkkale'de eski eşi Fedai Baran tarafından 10 yaşındaki kız çocuğunun önünde bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut'un kardeşi Kazım Bulut öfke kustu. Acılı kardeş, "Böyle karaktersizler, böyle şerefsizler sadece ve sadece idam ile yargılanır. Bunların hakkı idamdır. Ben biliyorum bunlar ne ceza alırsan alsın yarın bir gün af çıkar 3 yıl, 5 yıl 10 yıl sonra çıkar bu adam" dedi.

KAZIM BULUT: BÖYLE ŞEREFSİZLER ANCAK İDAM İLE YARGILANIR

Yeğeni F.B.B.'nin Fedai Baran'a hiçbir daim baba demediğini ifade eden Kazım Bulut, "Böyle karaktersizler, böyle şerefsizler sadece ve sadece 'idam' ile yargılanır. Bunların hakkı idamdır. Ben biliyorum bunlar ne ceza alırsan alsın yarın bir gün af çıkar 3 yıl, 5 yıl 10 yıl sonra çıkar bu adam. Dışarıda yeniden içimizde olacak bunlar. Çocuğu ne zaman isterse görüyordu. Zaten devlet buna belirli günler veriyor. Yılda istese 5 kez görüyordu. Sonra istemiyor ki adamda babalık duygusu yok. Çocuk hiçbir zaman ona baba demez zaten. Allah'ım kimseye bu acıları yaşatmasın. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Yani tek isteğim devlet büyüklerimizden idam. Bu insanlar yeniden aramıza dönmesin. Aramızda yaşamasınlar" biçiminde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal