Emekli Uzman Çavuş Çocuklarının Gözü Önünde Eşini Öldürüp İntihar Etti

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde emekli bir uzman çavuş tartıştığı eşini iki çocuğunu gözleri önünde öldürdü. Sonrasında da aynı silahı başına dayayarak intihar etti.

23.04.2019-09:09 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-11:27) Emekli Uzman Çavuş Çocuklarının Gözü Önünde Eşini Öldürüp İntihar Etti

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, emekli uzman çavuş Ali Rıza Çınkır'ın, 4 aylık hamile eşini silahla vurup aynı silahla intihar ettiği iddia edildi.

Alınan bilgiye göre olay Pazar mahallesi sebze hali etrafındaki evde meydana geldi. İddiaya göre psikolojik problemleri olan ve bu nedenden malulen emekli olan Uzman Çavuş Ali Rıza Çınkır (42) eşi Sultan Çınkır ( 30) ve 2 ve 10 yaşındaki çocuklarıyla bir arkadaşıyla beraber hastaneden gece saatlerinde eve gitti.

KOMŞULAR SİLAH SESLERİNİ DUYUNCA EVE GELDİ

Eve gelmesinin kısa bir süre ardından şimdilik tespit edilmeyen bir sebeple meydana gelen tartışmanın sonrasında Ali Rıza Çınkır tabancasını çekerek iki çocuğunun gözü önünde Sultan Çınkır'a kurşun yağdırdı. O sırada silah seslerine eve gelen komşuları iki çocuğu alarak evden götürdü. 4 aylık hamile olduğu bildirilen eşi Sultan Çınkır'ı öldüren Ali Rıza Çınkır aynı silahı kendine dayayıp intihar etti.

 

KARISINI ÖLDÜRDÜKTEN SONRA İNTİHAR ETTİ

İhbar ardından olay yerine polis ve sağlık birimleri gönderildi. Dehşetin olduğu eve giden sağlık birimleri Sultan Çınkır'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Eşini öldüren ve aynı silahla intihar eden Ali Rıza Çınkır ise ambulans ile hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Olayın meydana geldiği eve yaklaşık 20 gün önce taşınan çiftin çocukları ise yakınları gelene dek komşularına teslim edildi. Olay yeri inceleme birimleri ve Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin sonrasında Sultan Çınkır'ın cenazesi morga kaldırıldı. Olay ile alakalı soruşturma devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşaı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal