Elazığ Depremini Önceden Tahmin Eden Tayvanlı Dyson Lin Sosyal Medyada Gündem Oldu

Sosyal medyada 'deprem kehanetleri'yapan Tayvanlı Dyson Lin'in Manisa depremi tahmininin ardından Elazığ depremi öncesi paylaşımları sosyal medyaya bomba gibi düştü.

25.01.2020-14:11 - (Son Güncelleme: 25.01.2020-14:02) Elazığ Depremini Önceden Tahmin Eden Tayvanlı Dyson Lin Sosyal Medyada Gündem Oldu

Dün akşam saatlerinde Elazığ'da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

Doğu Anadolu'nun birçok ilinde hissedilen deprem, halkı sokaklara dökerken 'Tayvanlı deprem kâhini'nin üç gün önce yaptığı tahminler de günün en çok konuşulanları arasına girdi.

MANİSA DEPREMİ TAHMİNİ GÜNDEMİ MEŞGUL ETMİŞTİ

Deprem kehanetlerinde bulunan ama bir uzmanlığının olmadığı söylenen Tayvanlı Dyson Lin tahminde bulunduğu Twitter adresinden Manisa depremiyle ilgili bir paylaşımı ortaya çıkmıştı.

Lin tweetinde Balıkesir bölgesinde dalgalanmalar olduğunu ve yakında deprem olabileceğini ifade etmiş, bir takipçisine de 5-6 aralığında beklediğini öne sürmüştü.



ELAZIĞ DEPREMİNİ DE DOĞRU TAHMİN ETTİ

Dyson Lin, 21 Ocak'ta kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Kars'ın "10+6" seviyesinde çok güçlü bir sinyal aldığını aktararak, "Türkiye'nin doğusu büyük tehlike altında" şeklinde paylaşım yapmıştı.



Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası çok sayıda kullanıcı Lin'in söz konusu tweetinin altına tahminlerinde nasıl başarılı olduğuna yönelik kuşkulu mesajlar yazmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal