Eksi 16'yı Gören İlde Şelale Dondu!

Ardahan'da soğuk hava nedeni ile şelale dondu. Gece en düşük hava sıcaklığı Ardahan'ın Göle ilçesinde eksi 16 derece olarak ölçüldü.

25.12.2018-10:53 - (Son Güncelleme: 25.12.2018-12:42)

Ardahan'da soğuk hava nedeni ile  şelale dondu. Gece en düşük hava sıcaklığı Ardahan'ın Göle ilçesinde eksi 16 derece olarak ölçüldü.

TERMOMETRELER EKSİ 16'YI ÖLÇTÜ

Ardahan'da soğuk havanın etkisiyle şelale dondu. Gece en düşük hava sıcaklığı Ardahan'ın Göle ilçesinde eksi 16 derece olarak ölçüldü. Ardahan'da soğuk hava şartları, hayatı felç ediyor. Gece hava sıcaklığının eksi 16 derece ölçüldüğü şehirde hayat adeta durma noktasına geldi.

PAMUKKALE'Yİ AKILLARA GETİRDİ

Halilefendi Mahallesi'nde bulunan çeşmelerden, Ardahan Kalesi kenarındaki kayalıklardan ve şelaleden Kura Nehri'ne akan su, soğuk havadan dolayı buz tuttu. Meydana gelen görüntüler Pamukkale'yi anımsattı.

VATANDAŞLAR ŞİKAYETÇİ DEĞİL

Müjdat Bölük isimli vatandaş, Ardahan'ın kışın ayrı bir güzelliği olduğunu belirterek, 'Kış aylarının soğuk geçtiği şehrimiz, soğukların etkisiyle ayrı bir güzelliğe bürünüyor. İşte gördüğünüz gibi soğuktan dolayı donan şelale de metrelerce yükseklikte oluşan buz kütleleri görsel bir görüntü oluşturuyor' dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal