Ekrem İmamoğlu'nun Yeni Kanalı Olay TV mi?

2019'da kapanan Olay TV, İstanbul'da tekrardan yayına geçecek. Nevşin Mengü, Özlem Akarsu Çelik gibi isimleri kadrosuna dahil eden Olay TV'nin yeni sahibinin Ekrem İmamoğlu olduğu öne sürülüyor.

01.09.2020-17:35 - (Son Güncelleme: 01.09.2020-17:59) Ekrem İmamoğlu'nun Yeni Kanalı Olay TV mi?

Eski siyasetçi Cavit Çağlar'ın 2019 yılında kapattığı Olay TV, yeniden açılıyor.

Kadroda Süleyman Sarılar liderliğinde; Nevşin Mengü, Özlem Akarsu Çelik gibi isimler yer alıyor.

Yıllarca Bursa'da yayın yapan yerel televizyon kanalı Olay TV kısa süre önce satılarak, yeni patronajın kararı ile merkezini İstanbul'a taşıdı.

Sol medyada yer alan iddialara göre, perde arkasındaki patronunun CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğu belirtilen Olay TV, 1 Ekim'de izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

HABER KOORDİNATÖRÜ KANAL D'DEN, DANIŞMANI NTV'DEN

Kanal D'nin eski Haber Koordinatörü olan İBB'nin Basın Koordinatörü ünlü gazeteci Süleyman Sarılar'ın yöneteceği Olay TV'nin danışmanlığını ise NTV'nin kurucusu Nuri Çolakoğlu üstlenecek.

KAĞITHANE'DE YAYINA GEÇECEK

Kağıthane'de modern bir binada yayına başlaması öngörülen Olay TV'nin haber merkezinin koridorundan bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Sarılar, fotoğrafa 'Nerede kalmıştık' ifadesini ekledi.

İBB'nin masasına gelen son ihale ise dedikodularının doğru olduğu yönündeki ifadelerin olasılığı bir kat daha arttı.

İBB Reklam Yönetimi Müdürlüğü tarafından verilen ihalenin şartnamesinde bir televizyon kanalının ihtiyacı olacak tüm teknik malzeme ve hizmetlerin yer aldığı gözden kaçmadı.

Haber içerik yazılımı, yazılımın barındığı sunucu ve yayın arşivleme donanımlarının yer aldığı 'İçerik Odası' ile ilgili ayrıntıların yer aldığıı şartnamede istenen malzemeleri duyuruldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal