Ekrem İmamoğlu'nun Sunduğu Şartlar Kemal Kılıçdaroğlu'nu Çileden Çıkardı

CHP'nin İstanbul adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Ekrem İmamoğlu'nun sunduğu şartlar Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu çileden çıkardı.

17.12.2018-11:57 - (Son Güncelleme: 17.12.2018-12:22)

31 Mart 2019'da gerçekleştirilecek yerel seçimlerle bütün gözler İstanbul Büyükşehir Belediyesi adaylarında olacak. AK Parti'nin, Meclis Başkanı Binali Yıldırım'ı aday göstermesine beklenirken CHP Genel Merkezi'nin de Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu adı üstünde birleştiği biliniyor.

İMAMOĞLU'NUN ŞARTLARI HUZURSUZLUK ÇIKARDI

Fakat CHP kulislerinden alınan bilgilere göre İmamoğlu'nun Genel Merkez'e verdiği şartlar Kemal Kılıçdaroğlu'nu kızdırırken parti içinde de huzursuzluğa sebep oldu.

"ONU ADAY GÖSTERMEMİZ LÜTUFTUR"

İmamoğlu'nun seçim yarışında beraber olacağı bazı ilçe belediye başkan adaylarını kendisinin tespit etme talebi huzursuzluk yarattı. İmamoğlu, Genel Merkez'e " Kadıköy, Ataşehir ve Büyükçekmece'de mevcut başkanlar aday olsun" talebi yaptı.

Bu çıkış ardından çileden çıkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yakın çevresine "Onu İstanbul adayı göstermemiz bir lütuftur zaten. Bir de bize koşul mu sunuyor. Bir daha bunu duymak istemiyorum" dediği bildirildi.

TABAN VE ÖRGÜT KADIKÖY'DE MUSTAFA DEMİRCAN'I İSTİYOR

Parti tabanı ve örgütün de bu koşulların ardından son derece huzursuz olduğu biliniyor. Özellikle Kadıköy'de mevcut başkan Aykurt Nuhoğlu ile yarışa girmek istemeyen örgüt ve tabanın üzerinde anlaştığı kişi ise Mustafa Demircan.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal