Ekrem İmamoğlu'nun Eşi Dilek İmamoğlu'nun Skandal 15 Temmuz Paylaşımları Ortaya Çıktı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu'nun 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi esnasında ve sonrasındaki skandal paylaşımları ortaya çıktı.

29.03.2019-18:34 - (Son Güncelleme: 29.03.2019-18:48) Ekrem İmamoğlu'nun Eşi Dilek İmamoğlu'nun Skandal 15 Temmuz Paylaşımları Ortaya Çıktı

Dilek Kaya İmamoğlu'nun 15 Temmuz'la ilgili skandal paylaşımları ortaya çıktı.

ÇOK ÜZÜLDÜĞÜ GÖRÜLÜYOR

Yeni Şafak'ın yaptığı habere göre, Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adeta FETÖ'cü darbecilere üzüldüğü görülüyor.

"ÜLKENİN BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ" 

“Sokaklara dökülen bu halka akıl fikir diliyorum o kadar” diyen Dilek İmamoğlu, darbenin bastırılmasının ardından ise, “Ülkemin beyin ölümü gerçekleşmiştir. Başımız sağolsun” ifadelerini kullandığı tespit edildi.

"DEMOKRASİNİN SELASI VERİLİYOR"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımların ardından Dilek İmamoğlu’na bazı kullanıcıların da “Demokrasinin selası veriliyor”, “Şeriat bağıra bağıra geldi” ve “Maalesef oyun bitti” gibi yorumlarla adeta destek verdiği görülüyor.

"BU ZİHNİYETE LANET OLSUN"

15 Temmuz sonrası askeri okullara yönelik yapılan düzenlemeye de karşı çıkan İmamoğlu, 31 Temmuz 2016 paylaşımında, “Memleketim memleketim.. Çırpınıyor ayakları altında bir avuç hergelenin” dediği tespit edildi.

İmamoğlu, 1 Ağustos 2016 tarihli sosyal medya paylaşımında ise, “Çok şey yazmak istiyorum, paylaşmakla yetiniyorum. Bu okulları kapatan ve çanak tutan zihniyete lanet olsun” ifadelerini kullanmış.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal