Ekrem İmamoğlu'nun Danışmanı Necati Özkan'dan İSBAK Ataması Yorumu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Necati Özkan, Bahaddin Yetkin'in İSBAK'ın başına getirmesini değerlendirerek "Bir küçük taktik hata, uzun yol yolcusuna zarar vermez" dedi.

10.08.2019-16:20 - (Son Güncelleme: 10.08.2019-16:17) Ekrem İmamoğlu'nun Danışmanı Necati Özkan'dan İSBAK Ataması Yorumu

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, seçimlerdeki kampanya direktörü ve danışmanı Necati Özkan, tartışma yaratan İSBAK atamasıyla alaklaı "Bir küçük taktik hata, uzun yol yolcusuna zarar vermez" dedi.

Necati Özkan, İSBAK AŞ'ye genel müdür olarak görevlendirilen ve daha sonra gelen tepkiler ardından istifa eden Bahaddin Yetkin ile alakalı Twitter'dan açıklama yaptı.

"AZ BİRAZ RAHATLAYIN"

Özkan şu sözleri kullandı:

"25 senenin sonrasında ülke tarihinin en büyük zaferini kazanmışsınız. Az biraz rahatlayın, keyfini çıkarın arkadaşlar. Strateji sağlamsa, bir küçük taktik hata, uzun yol yolcusuna zarar vermez, veremez."

NE OLMUŞTU?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2011 seçimlerinde AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Bahaddin Yetkin'i İSBAK AŞ'ye genel müdür olarak atamıştı.

İmamoğlu, atama eleştirilerine "Siyasi ve bunun gibi bir takım hususlara takılmadık. Başarı, beceri ve liyakat bölümü ile ilgilendik. Atamalar da bu doğrultuda yapıldı" diyerek cevap vermişti.

Yetkin, tepkilerin sonrasında "gördüğü lüzum üzerine" istifa ettiğini açıklamıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal