Ekrem İmamoğlu'ndan Medipol Başakşehir Açıklaması

23 Haziran'da İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, Medipol Başakşehir kulübüyle ilgili yeni bir açıklama yaptı. İmamoğlu daha önceki konuşmasında kulübe yardımı keseceğini söylemişti.

27.06.2019-12:50 - (Son Güncelleme: 27.06.2019-12:46)
23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerini önde tamamlayan Ekrem İmamoğlu, belediyenin spor alanında atacağı adımlarla alakalı bilgiler verdi. Özellikle Başakşehir'in belediyeden aldığı yardımların çok tartışıldığı ve İmamoğlu'nun da bu mesele hakkında "İBB başkanının işi futbol kulübü kurmak değil; hele hele İstanbul'da iseniz gururla yanında olacağınız Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın tarafında olmak. Ayrıca 16 milyon insanın toplumsal spor bilincini geliştirmek olacaktır" demişti.

Ekrem İmamoğlu, Hürriyet Gazetesi'nden İpek Özbey ile yaptığı röportajda belediyenin spor kulüpleriyle alakalı düşüncelerini aktardı.

"MUTLAK İŞBİRLİĞİ YAPACAĞIZ"

İmamoğlu, "İstanbul'un öncelikle çok değerli, dünya markası olan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ile mutlak işbirliği yapacağız. Toplumsal spora katkı vermelerini sağlayan, aynı zamanda bu şehrin markası olması noktasında dünyaya açıldığımızda vitrinin en değerli parçaları durumuna gelmesini istediğim bir dönem başlatacağız." dedi.

Hatırlanacağı gibi Ekrem İmamoğlu, 31 Mart seçimleri öncesi de belediyenin sponsorluk yaptığı Medipol Başakşehir'e yardımı keseceklerini ve kentin 3 büyük kulübüyle daha farklı işbirlikleri yapılacağını söylemişti.

"İBB BAŞKANININ İŞİ KULÜP KURMAK DEĞİL"

İmamoğlu, Şubat ayında Ekşi Sözlük'te yaptığı soru- cevap programında Medipol Başakşehir ile alakalı soruya, "İBB başkanının işi futbol kulübü kurmak değil; hele hele İstanbul'da iseniz gururla yanında olacağınız Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yanında olmak. Ayrıca 16 milyon insanın toplumsal spor bilincini geliştirmek olacaktır" diye cevap vermişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal