Ekrem İmamoğlu, İstanbul'u Pontuslu Kazandı Diyen Yunan Gazeteciye Röportaj Vermiş

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, kendisi için "İstanbul'u Pontuslu kazandı" yazan Yunan gazeteye "uyduruk" demişti. Ancak İmamoğlu'nun o haberi yapan Yunan muhabir Ioanna Kleftogianni'ye röportaj verdiği ortaya çıktı.

24.05.2019-11:20 - (Son Güncelleme: 24.05.2019-11:38)

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun yalanları bir bir meydana çıkıyor. Son olarak İmamoglu'nun "kıytırık" dediği gazeteye röportaj verdiği tespit edildi.

SKANDAL MANŞET

İmamoğlu ile alakalı söz hususu haberde İmamoğlu için ''İstanbul'u Pontuslu kazandı'' başlığı atılmıştı.

"NE OLDUĞU BELİRSİZ KIYRITIK BİR SİTE''

Bu skandal manşet bir anda Türkiye'nin gündemine girdi. Ekrem İmamoğlu ise Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında mesele ile alakalı ''Ne olduğu belirsiz uyduruk bir site, onu yazanı da adam yerine koymadım.'' sözlerini kullandı.

YUNAN GAZETECİ İMAMOĞLU'NU YALANLADI

Haberi yapan Yunan gazeteci Ioanna Kleftogianni ise meseleyle alakalı yaptığı açıklamada İmamoğlu'nu yalanladı.

Kleftogianni "Rusya'dan Venezuela'ya dek geniş bir coğrafyada nerede sıcak bir olay varsa izlemeye çalışan bir gazeteciyim. Türkiye'deki seçimleri de defalarca izledim. 31 Mart Belediye başkanlığı seçimlerini izlerken Sn. İmamoğlu'yla bir gün geçirerek kampanyasını yakından izleme olanağı buldum ve izlenimlerimi yazdım.'' sözlerini kullandı.

İmamoğlu'nun "uydurma yerel gazete, birisi haber yaptırmış" dediği haberin muhabiri Ioanna Kleftogianni adlı muhabirin İmamoğlu'nun seçim çalışmasına katıldığı ve İmamoğlu ile 1 gün geçirdiği meydana çıktı. Gün sonunda İmamoğlu ile bir de fotoğraf çektiren muhabirin çalıştığı Ethnos Gazetesi de yerel gazete değil, Yunanistan'ın en büyük gazetelerinden birisi konumunda.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal