Ekrem İmamoğlu ile İsmail Küçükkaya, Ortak Yayından 2 Gün Önce Otelde Görüşmüş

Gazeteci Nagehan Alçı, CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun ortak canlı yayından iki gün önce bir otelde moderatör İsmail Küçükkaya ile görüştüğünü söyledi. Görüşmeyi İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun da onayladı.

18.06.2019-09:11 - (Son Güncelleme: 18.06.2019-12:16)

Gazeteci Nagehan Alçı, ortak yayın öncesi moderatör İsmail Küçükkaya ve CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'nun bir otelde bir araya gelerek, bir saat başbaşa görüşme yaptığını öne sürdü. İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun görüşmeyi kabul ederken, toplantının, programın formatı ile alakalı yapıldığını iddia etti.

Yazar Nagehan Alçı, Habertürk TV'de ekranlara gelen programda, "Bana çok güvendiğim bir kaynağımdan gelen bilgidir. İsmail Küçükkaya ile Ekrem İmamoğlu, yayından iki gün önce bir otelde bir araya gelerek, bir saat başbaşa görüşme yaptılar" diye konuştu.

"MAHİR ÜNAL DA BU GÖRÜŞMELERİN OLACAĞINI BİLİYORDU"

Odatv'nin haberine göre Murat Ongun, mesele ile alakalı yaptığı açıklamada özetle şunları söyledi:

"Çarşamba akşamı, İsmail Küçükkaya bizi aradı. Yayının formatına yönelik bizimle ve Binali Yıldırım'la görüşmek istediğini söyledi. Biz de Perşembe günü Taksim'deki The Marmara Hotel'de 'Kentsel Gelişim Çözümleri' başlıklı bir basın toplantısı yapacağımızı, o toplantı ardından görüşebileceğimizi söyledik. O gün o otelde bir araya geldik. Ekrem İmamoğlu, Necati Özkan, Şükrü Küçükşahin ve ben o toplantıda vardım. Küçükkaya bize 15'er soru soracağını, 3'er dakikalık süre vereceğini ve formatın nasıl olacağını söyledi. Bu çizgide gerçekleştirilen görüşme ardından, İsmail Küçükkaya Binali Yıldırım ile de görüşeceğini ve bir değişiklik olursa bizi bilgilendireceğini, söyledi. Kendisi dönmeyince, Cumartesi günü ben aradım İsmail Küçükkaya'yı. Küçükkaya da Binali Yıldırım'la telefonda konuştuğunu ve Yıldırım'ın da 'Neyi, nasıl sorarsan sor; sana güveniyoruz' dediğini söyledi. Engin Altay ve Mahir Ünal da bu görüşmelerin olacağını biliyordu. Nagehan Alçı'nın sanki gizemli bir olaymış gibi deklare ettiği buluşma budur."

KÜÇÜKKAYA'DAN AÇIKLAMA

İsmail Küçükkaya da Habertürk canlı yayınında Didem Arslan'ın sunduğu programa bağlanarak İmamoğlu ile The Marmara Oteli'nde görüştüğünü söyledi. İsmail Küçükkaya, öncesinde de AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım'ın basın danışmanıyla görüştüğünü söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal