Ekrem İmamoğlu FETÖ'nün Adamına İhale Üzerinden Para Aktarmış

Bugün TV'ye kayyum atanmasının ardından işsiz kalan Cengiz Özkarabekir'e paravan şirket kurdurup Serdal Taşkın ismi üzerinden 19 milyon TL ihale verdiren Ekrem İmamoğlu'nun Cengiz Özkarabekir'i karakol basarak kurtardığı da ortay çıktı.

27.03.2019-11:53 - (Son Güncelleme: 27.03.2019-16:25) Ekrem İmamoğlu FETÖ'nün Adamına İhale Üzerinden Para Aktarmış

17-25 Aralık sürecinden sonra Türkiye'de bir grup medya, FETÖ'nün çığırtkanlığını yapmaya devam etmiş ve bu süreçte vatana, millete kaos ve anarşi aşılamaktan başka bir şey yapmamış, FETÖ ile ilişkisi olduğu anlaşılan bir kaç medya kuruluşuna kayyum atanmıştı.

Bugün TV'de bu kuruluşlardan bir tanesi idi. Kayyum atanan Bugün TV'de Program Müdürlüğü yapan Cengiz Özkarabekir'in kayyum atandıktan sonra işten çıkarılması ile başlayan süreçte yanında her zaman yer alan bir siyasi vardı.

Bu isim bugün CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Ekrem İmamoğlu idi. Karakola ifadesi alınmak için çağırılan Özkarabekir'in karakolda olduğu bilgisini alan İmamoğlu karakolu basarak Özkarabekir'in bir şekilde karakoldan çıkardı. 

Özkarabekir'i Beylikdüzü Belediyesi'ne götüren İmamoğlu kendisiyle uzun bir görüşme yaptı. Bu olayların neticesinde Serdal Taşkın üzerinden bir paravan şirket kurularak Beylikdüzü Belediyesi'nin bütün ihalelerinin bu şirkete verilmesi sağlandı.

19 MİLYON TL İHALE VERDİLER

FETÖ'cü Cengiz Özkarabekir'in paravan şirktine 105 bin liradan başlayan ve büyüklüğü 7 milyon TL'ye kadar çıkabilen toplamda 19 milyon TL ihale veren İmamoğlu, diğer hiç bir şirketin teklifini değerlendirmeksizin bütün ihaleleri Özkarabekir'in şirketine verdi.

BEYLİKDÜZÜ'NDE BUNLARI YAPAN, İSTANBUL'A NELER YAPMAZ?

Vicdan kelimesi her kula nasip olmayacak kadar kutasl , alın teriyle yoğrulmuş bir kelimedir. Halkın hakkını çalan, halkın evlatlarına şehadet şerbetini kendilerine nasip olmayan vicdandan yoksun içiren bu haşhaşilere desteğini hiç bir platformda esirgemeyen Ekrem İmamoğlu'nun tek bir belediyede bunları yaptığı düşünüldüğünde, İstanbul'da neler yapabileceğini düşünmek bile korkutucu.

HALK 17 YILDIR OLDUĞU GİBİ SANDIKTA VİCDANIYLA OY KULLANACAK

Parti sevgisini takım taraftarı olmakla karıştıranlar, parti sevdasının vatan sevdasıyla bir olduğunu sandıkta kaybettiklerinde göreceklerdir. Türkiye halkı 17 yıldır olduğu gibi 31 Mart'ta da hak yiyenleri değil hakkı gözetenleri tercih edecektir.

 Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal