Ekrem İmamoğlu FETÖ İlişkisini Deşifre Ediyoruz

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun FETÖ'ye verdiği maddi manevi destek, ''İmamoğlu 15 Temmuz hainlerinin rövanş alma aracı mı?'' sorusunu akıllara geitrdi.

27.03.2019-12:49 - (Son Güncelleme: 29.03.2019-13:47)

HABER365 | ÖZEL HABER

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun siyasi geçmişi ve bugünü ele alındığında ilişkide olduğu bir çok ismin şu anda FETÖ'den tutuklu kişiler olduğu ortaya çıktı. Özellikle Beylikdüzü Belediyesi'nde yaptığı ihale yolsuzlukları ile gündeme gelen İmamoğlu'nun bu ihaleleri şu an cezaevinde olan FETÖ'cülere verdiği belirlendi.

FETÖ'NÜN BELEDİYE İMAMI ERKAN KARAARSLAN'A 2 MİLYON TL'DEN FAZLA İHALE VERDİ

FETÖ'nün ''Belediyeler İmamı'' olarak yakalanan ve şu an hapishanede olan Erkan Karaarslan'ın 2 milyon TL'den fazla ihaleyi Beylikdüzü Belediyesi'nden aldığı tespit edildi.

Bu ihaleler dışında bir çok ihaleyi de açılan ihale bedelinin altında aldığı ve diğer şirketlerin ihaleye dahi alınmadığı öğrenildi. FETÖ'nün belediyeler imamının E Yöntem şirketi altında Ekrem İmamoğlu'ndan bu ihaleleri aldığı anlaşıldı.

EKREM İMAMOĞLU'NA İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI TARAFINDAN FETÖ SORUŞTURMASI

Sabah'ın 20 Aralık 2018 tarihli haberine göre 2017 yılında Ekrem İmamoğlu'na FETÖ'ye aktarılan bu ihale yolsuzlukları sebebiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açılmış. Soruşturma hala devam ediyor.

Sabah Gazetesi'nde 20 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan belge:

 Belediyeler İmamı Erkan Karaaslan'ın paravan şirketine verilen ihalenin belgesi:

 

FETÖ'CÜ CENGİZ ÖZKARABEKİR'E PARAVAN ŞİRKET KURDURDU, 19 MİLYON TL İHALE VERDİ

Bugün Tv'ye kayyum atanmasının ardından işten çıkartılan ve şu anda hapishanede olan Cengiz Özkarabekir'in karakolda sorgulandığını öğrenen Ekrem İmamoğlu'nun, karakola adeta baskın düzenleyerek Özkarabekir'i aldığı  ve Beylikdüzü Belediyesi'ne götürdüğü tespit edildi.

Bu şahsa 19 milyon TL ihale veren Ekrem İmamoğlu bunu, CHP'li başkan Serdal Taşkın adına açılan paravan şirket üzeirnden yaptırdığı ortaya çıktı. Bir FETÖ'cüye böyle bir desteğin verilmesi Ekrem İmamoğlu'nun FETÖ ilişkisinin bir örneği sadece.

Cengiz Özkarabekir adındaki FETÖ'cüyü karakol basarak alan İmamoğlu, Türk Emniyet güçlerini de zor durumda bıraktı. 

2015 yılında belediyeyle ilişkisini geliştirmeye başlayan ve Elapro Reklam adında izcilik, web televizyon yayını, personel seçimi ve alımı, araç kiralamasına ve konsr gibi birçok etkinliği bu paravan şirkete alan Cengiz Özkarabekir CHP'li başkan Serdal Taşkın üzerinden faaliyetlerini gerçekleştirdi.

ELAPRO REKLAM ÜZERİNDEN FETÖ'YE 19 MİLYONLUK İHALE PEŞKEŞ ÇEKİLMİŞ

Elapro Reklam şirketinin tuhaf bir şekilde 2 yıl içerisinde 19 milyon TL gibi devasa bir ihale alma süreci geçirdiği belgelerle kanıtlanmış durumda. Beylikdüzü Belediyesi'nin bütün imkanları bu paravan şirkete akıtılmış.

FETÖ SEVİCİSİ, ÖMER HALİSDEMİR İSMİNİ HAZMEDEMEDİ

15 Temmuz Hain Darbe girişiminin önlenmesinde büyük rolü olan ve bunu canını vatana feda ederek yapan Şehit Ömer Halisdemir'in, Beylikdüzü ilçesinde bir sokağa adının verilmesinin istenmesi üzerine, ''İsim enflasyonu olur.'' diyerek karşı çıkan ve teklifin gündeme gelmesini dahi önleyen İmamoğlu, FETÖ'yü sevindirmişti. Bununla birlikte bir sanatçının isteği üzerine bir sokağın adını Mimoza Sokağı koyma işlemini hızla gerçekleştirmişti.

EKREM İMAMOĞLU FETÖ KUMPASINDA AZİZ YILDIRIM VE FENERBAHÇE'Yİ ELEŞTİRMİŞ

 FETÖ'nün yayın organlarından biri olan Samanyolu TV'ye bağlanan ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a düzenlenen FETÖ kumpasını ''Olumlu buluyorum.'' diyerek savunmuş, kumpası doğru bir hareket olarak yorumlamıştı. 

İÇİNDE HDPKK VE FETÖ'NÜN OLDUĞU İTTFAKIN ADAYI, 15 TEMMUZ'UN RÖVANŞI MI?

Yukarıda bahsi geçen ve daha nice örnekleri olan ilişkinin ardından akıllarda oluşan tek soru, ''15 Temmuz hainlerinin rövanş alma arzusu Ekrem İmamoğlu ile mi devam ediyor?'' sorusu.  Sözde CHP, İyi Parti ittifakı olan Millet İttifakı kendi içinde HDP, Saadet Partisi ve FETÖ taraftarlarını da barındırıyor. Bu ittifakın tek amacı ise 15 Temmuz iradesini yıkmak. 

İMAMOĞLU, FETÖ'NÜN YENİ BELEDİYLER İMAMI MI?

İhaleleri peşkeş çeken, kayyumun uzaklaştırdığı fetöcülerle yanyana durmaktan çekinmeyen CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, FETÖ'nün tutuklanan belediye imamının yerine geçebilecek bir isim olup olmadığı daha şimdiden kirli ittifakın hangi boyutta bir tehlike olduğunu ortaya koyuyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal