Ekmeleddin İhsanoğlu, Erdoğan'a Oy Verip Vermeyeceğini Açıkladı

MHP İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu, 24 Haziran seçimlerinde kime oy vereceğini açıkladı. İhsanoğlu, "Partim ne karar alıyorsa ona uyarım" dedi.

19.04.2018-17:15 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-17:09) Ekmeleddin İhsanoğlu, Erdoğan'a Oy Verip Vermeyeceğini Açıkladı

Ekmeleddin İhsanoğlu, 24 Haziran'daki seçimlerde, 2014'teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde karşısına çıktığı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verip vermeyeceğini söyledi.

2014’teki Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ekmeleddin İhsanoğlu, CHP ve MHP’nin çatı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına geçmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı girdiği seçimim kaybeden İhsanoğlu sonrasında MHP’den gelen teklifi kabul ederek, “MHP İstanbul Milletvekili” olarak siyasal hayatını sürdürmüştü.

MHP’nin 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aday gösterme kararının sonrasında Ekmeleddin İhsanoğlu'nun oyunu kime vereceği merak edilir oldu.

Ekmeleddin İhsanoğlu Erdoğan'a oy verecek mi?

İhsanoğlu, Odatv’nin "partisinin adayı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy verip vermeyeceği" sorusuna şu cevabı verdi:

“Cumhurbaşkanlığı seçimi bittikten sonra bu hususlarda konuşmama kararı almıştım. Partiden davet aldım. Partiye katıldım, partinin milletvekili olarak parti kararlara uymaktayım. Onun için, burada parti hangi kararı alıyorsa, ona ben uyuyorum.”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal