Ekip Otosunda Basılan Polis Memurları Meslekten İhraç Edildi

Galler'de görevde olmaları gerekirken ekip otosunda ilişkiye giren polis memurları, olayın patlak vermesinin ardından meslekten ihraç edildi.

26.09.2020-13:19 - (Son Güncelleme: 26.09.2020-13:26) Ekip Otosunda Basılan Polis Memurları Meslekten İhraç Edildi

Galler'de 32 yaşındaki kadın Zoe Phillips ve 35 yaşındaki evli erkek polis Andrew Perry'nin görev başında olmaları gerektiği sırada ekip otosunda ilişkiye girdikleri ortaya çıktı. Skandal olayın patlak vermesinin ardından iki polis meslekten ihraç edildi.

GİZLİ BİR EKİP POLİSLERİ TAKİBE ALDI

Polis merkezine iki polis arasında ilişki olduğunun ihbar edilmesi sonrasında gizli bir ekip polisleri takibe aldı. Ekibin yaptığı takip sonucunda iki polisin devriye aracında ilişkiye girdikleri tespit edildi. Ayrıca görevde olmaları gereken saatlerde ise Zoe Phillips'in evine giderek cinsel ilişkiye girdikten sonra görev yerine tekrar döndükleri belirlendi.

EKİP OTOSUNUN KAMERA GEÇMİŞİNDEN TESPİT EDİLDİLER

Emniyet yetkilisi Jonathan Walter, iki polisin davranışlarının kabul edilemez olduğunu belirtti. Walter, gizli ekip takibiyle polislerin arasında ilişki olduğunun ortaya çıkması sonrası ekip otosunun kamera geçmişinden ilişkiye girdiklerinin tespit edildiğini kaydetti.

MESLEKTEN İHRAÇ EDİLDİLER

Zoe Phillips, arkadaşı ile yalnızca sarıldıklarını ve öpüştüklerini söylerken, erkek polis Andrew Perry ise ilişkiyi kabul etti. Çiftin, Andrew'in polis olan karısının görevde olduğu sırada Andrew'in evinde de birlikte olduğu ortaya çıktı. Haklarında soruşturma açılan polisler, görevden ihraç edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal