EGM, Şirket Araçlarının Plakasına Yazılan Ceza Bilgilerini E-Devlet Üzerinden Sunuyor

Emniyet Genel Müdürlüğü, şirket araçlarının plakasına yazılan ceza bilgilerinin e-Devlet Kapısı üzerinden sorgulanmasını sağlayan hizmeti sundu.

03.05.2019-21:23 - (Son Güncelleme: 03.05.2019-21:09)

Emniyet Genel Müdürlüğü, konuya ilişkin açıklama yaptı.

"ARAÇ PLAKASINA YAZILAN CEZA SORGULAMA"

Yapılan açıklamaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü, tüzel kişiye kayıtlı araçların plakasına yazılan trafik idari para cezalarının tüzel kişi yetkilisi tarafından “www.turkiye.gov.tr” internet adresinden sorgulanabilmesini sağlayan hizmetini sundu. Hizmete göre, tüzel kişi adına kayıtlı araç plakasına trafik idari para cezası karar tutanağı tanzim edilmesi durumunda e-Devlet Kapısına şifresiyle giriş yapan tüzel kişi yetkilisi; Emniyet Genel Müdürlüğü kurum hizmetlerinden “Araç Plakasına Yazılan Ceza Sorgulama (Tüzel Kişi)” butonundan sorgulama yaparak vergi kimlik numarası, aracın plakası, cezanın düzenlendiği il/ilçe, ceza tarihi, ceza saati, ceza maddesi, ceza tutarı bilgilerine erişebilecek.

"GÖREVİMİZİ İFA ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"  

EGM’den yapılan açıklamada, “Emniyet Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza sunmuş olduğumuz hizmetlerin yanı sıra yasal sınırlar içerisindeki görev, yetki ve sorumluluklarımıza bağlı kalarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da tavizsiz bir şekilde görevimizi ifa etmeye devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal