Edirne'de İntihar İzleme Merakı Sosyal Mesafe Kuralını Unutturdu

Edirne'de bir kişi 5 katlı çatının binasına çıkarak intihar etmek istedi. İntiharı izlemek isteyenler ise cep telefonlarına sarıldı. Merak, sosyal mesafe ve coronavirüs riskini unutturdu.

01.06.2020-12:34 - (Son Güncelleme: 01.06.2020-12:23) Edirne'de İntihar İzleme Merakı Sosyal Mesafe Kuralını Unutturdu

Olay, sabah saatlerinde Edirne'nin İspat Cami Mahallesi İstiklal Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, eşi ve ailesi ile sorunu olduğu belirtilen H.E., 5 katlı bir apartmanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Çevredekilerin olayı bildirmesinin ardından olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polisler, çevre güvenliğini sağlarken, itfaiye ekipleri de binanın altında hava yastığı açtı. 

MERAK VİRÜSÜN ÖNÜNE GEÇTİ

Öte yandan, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da ikna çalışmalarına dahil oldu. Meraklı vatandaşlar ise intihar girişimini cep telefonları ile görüntülemek için sıraya girdi. Vatandaşlar, sosyal mesafe kuralını ve coronavirüs salgınını hiçe saydı. Ekipler ise vatandaşları uyararak dağıtmak için çalışma yaptı.

H.E., yaklaşık olarak 1 saatlik ikna girişimin ardından eyleminden vazgeçti ve polis ekipleri tarafından çatıdan indirildi. 

H.E., ifadesi alınmak için emniyete götürüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal