Edirne'de Can Pazarı! Motosiklet Alev Topuna Döndü

Edirne'de araçla çarpıştıktan sonra yol kıyısındaki dükkanın içine savrulan ve sonrasında alev topuna dönen motosikletin şoförüne alevlere yakın alandan sürükleyerek kurtaran Fatih Öztürk, can pazarına döndüğü o korku dolu dakikalardan bahsetti.

25.07.2020-17:50 - (Son Güncelleme: 25.07.2020-17:38) Edirne'de Can Pazarı! Motosiklet Alev Topuna Döndü

İddialara göre, Zübeyde Hanım Caddesi'nde arabayla ile motosiklet çarpıştı. Kazanın etkisiyle motosiklet yol kenarındaki bir işletmenin içine girdi. İşletmenin camları kırılırken motosiklet biranda alev aldı. Yaralı motosiklet kullanıcısı Yasevim ilgüz'ün alevlerin yanında olduğunu tanık olan etraftakiler, İlgiz’ü sürükleyerek kaza yerinden aldı. Kaza yerine gelen itfaiye görevlileri yangını söndürme çalışmaları yaparken, ambulans görevlileri de yaralı şoförü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Araç şoförünün de yakalandığı kazayla alakalı emniyet güçleri soruşturma başlattı.

SES DUYDUK, CAMDAN ATLADIM

İşletmenin garsonlarından Fatih Öztürk, bir gürültü duyduklarını dile getirdi. Ne olduğunu anlamadan alevlerin tüm camı sardığını dile getiren Öztürk, yangına söndürmeye çalıştıklarını belirtti. Alevlerin içinde yaralı şoförü görünce kişiyi sürükleyerek yangın yerinden aldıklarını söyledi. Bedri Baykam bıyık bıraktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal