Ece Üner'den, Kim Kardashian'a Sert Yanıt!

Show TV Ana Haber Spikeri Ece Üner, Ermeni asıllı ABD'li reality show yıldızı Kim Kardashian'ın, Azerbaycan - Ermenistan gerilimindeki açıklamalarına cevap verdi. Üner'in yanıtı sosyal medyada en fazla konuşulanlar listesine girdi.

29.09.2020-11:01 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-13:35)

Kim Kardashian, Azerbaycan-Ermenistan hududundaki tırmanan gerilimle alakalı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla okları üzerine çekti. Ermeni asıllı ABD vatandaşı olan Kardashian, Ermenilerin Karabağ'da hücüma uğradığını öne sürdü.

Kim Kardashian, tepki toplayan paylaşımlarında Ermenistan'ın nedensiz taarruzların ve dezenformasyon kampanyasının kurbanı olduğunu iddia etti.

Kardashian aynı zamanda, şu ifadelere yer verdi:

'Türkiye silah ve savaşçı göndermemesi konusunda uyarılmalı.'

Kardashian'ın haddini bilmeyen açıklamalarına SHOW Ana haber spikeri Ece Üner'den cevap gecikmedi.

BU SÖZLERİ SÖYLERKEN HERKESİN YAKINDAN TANIDIĞI BÜYÜK KAYNAĞINDAN MI REFERANS ALDI ACABA ?

Ece Üner, 'Kardashian'ın kameraları göstermeye alışık olduğu dolayısıyla hepimizin yakından tanıdığı büyük bir kaynağı var. Bu sözleri söylerken de bu çıkışı yaparken de yine aynı kaynağı mı referans aldı acaba' ifadelerini kullandı.

ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

Ece Üner geçen akşam sunduğu haber programında Kardaskian'ın Türkiye ilgili ifadelerine sert bir dil ile yanıt verdi. Üner'in yanıtı bir kesim tarafından destek görürken başka bir kesim tarafından da eleştiri oklarını üzerine çekti.

Ece Üner, Kim Kardashian yorumuna tepki gösterenlere sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Üner'in paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

'Kardashian’la kadın hakları savunucusu olduğunuzu hatırlayacağınız ‘Kim’in aklına gelirdi? Samimiyetsizliğiniz mide bulandırıcı!'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal