Ece Üner'den Açıköğretimde Psikoloji Bölümü Açılmasına Tepki: İçi Boşaltılıyor

Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner, açıköğretimde psikoloji bölümü açılacak olmasına tepki gösterdi. Üner, 'Derman bulmak için içimizi boşaltabileceğimiz bir alan vardı ama bir baktık asıl o alanın içi boşaltılıyor.' dedi.

18.07.2020-12:03 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-12:10)

Açıköğretimde psikoloji bölümü açılmasına yönelik karara tepkiler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Türk Psikologlar Derneği, Danıştay 8'inci Dairesi'ne yürütmeyi durdurma davası açmıştı.

'BİR BAKTIK ASIL O ALANIN İÇİ BOŞALTILIYOR'

Konuyla ilgili olarak bir tepki de Show TV Ana Haber spikeri Ece Üner'den geldi. Üner yaptığı konuşmada, 'Ruh sağlığını şimdi kaybedenler ne yapsın? Sosyal mesafe tamam. Ama hayat şartları, işsizlik? Bizi delirten şeylerle aramıza ruhsal mesafeyi nasıl koyacağız? Derman bulmak için içimizi boşaltabileceğimiz bir alan vardı ama bir baktık asıl o alanın içi boşaltılıyor.' dedi.

'HALKIN AKIL SAĞLIĞINI TEHLİKEYE ATMAMAK LAZIM HERHALDE'

Toplumun günden güne akıl ve ruh sağlığını kaybettiğini belirten Üner, 'Haberleri takip ediyorsanız görüyorsunuzdur, günden güne akıl ve ruh sağlığını kaybeden bir toplum var. Halkın dişinden tırnağından artırdığı akıl sağlığını da tehlikeye atmamak lazım herhalde.' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal